Romantisks noskaņojums! Mīlestības horoskops no 12. līdz 18. novembrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu? 

Auns

Kaut arī parasti tu dažādās situācijas spēj skaidri definēt savu viedokli, tomēr, ne šoreiz. Ja dodies uz randiņu, runā vispārināti, un to darot, tu šķitīsi fascinējošs. Iespējams, ka iebrauksi arī jūtu lauciņā, tomēr pagaidām nebūtu prātīgi par tām runāt. Labāk apspriediet tēmas, kas skar pasauli, cilvēkus un citas lietas. Noteikti nerunā par iepriekšējām attiecībām.

Vērsis

Iespējams neliels apjukums attiecībās. Tevi pārsteigs vairāki pielūdzēji. Abi viņi tev patīk vienlīdzīgi, bet problēma slēpjas tajā, ka katram no viņiem piemīt daudz labu īpašību, kas viņus padara vienlīdz labus. Lēmumu būs ļoti grūti pieņemt, tāpēc nesteidzies ar to!

Dvīņi

Kaut kas tev neliks mieru. Tā vien liksies, ka mīļotais cilvēks apzināti tevi kaitina un meklē iemeslus strīdam. Tu manīsi, ka arī pats cel traci uz līdzenas vietas, kā arī koncentrējies uz maznozīmīgām un nesvarīgām detaļām. Nenolaidies vēl zemāk, citādi padarīsi visu jezgu vēl sliktāku. Labāk šo vētru pārciest drošībā, nevis katalizēt to.

Vēzis

Mazāk koncentrējies uz darāmajiem darbiem un pienākumiem un nedaudz atpūties. Nevajag domāt, ka, apstiprinot ielūgumu uz pasākumu, tu kļūsi izklaidīgs un zaudēsi disciplīnu. Tev vajag atpūsties un pavadīt laiku kopā ar kādu īpašu cilvēku. Atļauj sev paņemt pauzi, bet nākamnedēļ vari atkal ķerties klāt darbiem.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru