3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (13.02. – 19.02.)

 

DVĪŅI

Šonedēļ būsi komunikabls, jo īpaši attiecībās. Būs lietas, ar kurām vēlēsies dalīties un vairs neturēt noslēpumā. Iespējams, ka kopīgiem spēkiem beidzot tiksiet galā ar kādu sen sasāpējušos jautājumu. Ja tev ir bijis kāds noslēpums, tad šonedēļ tas beidzot tiks atklāts.

Šajā nedēļā ar partneri varat nolemt doties kādā izbraucienā vai kādu vakaru pavadīt netradicionālā gaisotnē. Lai vai kā, šī solās būt pasakaina nedēļa.

Ja esi brīvs, tad šonedēļ var nākties saskarties ar zināmiem šķēršļiem. Iespējams, ka tu patīc vairākiem cilvēkiem, tāpēc tev būs jāizdara izvēle.

SKORPIONS

Šonedēļ sapratīsi, kas tev ir pats svarīgākais. Mēģini būt mierīgs, un emociju iespaidā nepateikt neko traku vai aizvainojošu. Ja domāsi racionāli, tad attiecībās izdosies saglabāt mieru un harmoniju.

Ja esi brīvs, tad šī nedēļa ir teju piemērota, lai atjaunotu kontaktu ar kādu senu paziņu. Daži Skorpioni var izvēlēties satikties ar kādu no bijušajiem partneriem.

MEŽĀZIS

Šonedēļ tev ir jāmācās nodalīt darbs no privātās dzīves. Ja tas izdosies, tad viss būs kārtībā. Īpaši tuvi kļūsiet tad, kad kopīgi veiksies dažādus darbus mājās. Pavadiet vakarus kopā!

Ja esi brīvs, tad drīz vari uzzināt, ka kādam pret tevi ir stipras simpātijas. Iespējams, ka labu laiku jau pats to esi ievērojis, bet neesi vēlējies atzīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru