3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (19.09. – 25.09)

Vēzis

Zvaigznes sola pavisam laimīgu nedēļu, attiecībās esošajiem Vēžiem ieteicams būtu raudzīties nākotnē un to plānot kopā ar savu mīļoto cilvēku.

Jebkurā gadījumā, klausiet savai sirdij, necentieties neko rēķināt un izspriest loģiski – mīlestībā loģika šoreiz nepalīdzēs.

Esiet modri, it īpaši, ja pagaidām esat bez partnera, jo šonedēļ jums ieteicams ķert katru izdevību, kura jums iet garām. Var noveikties! Iespējama kāda interesanta iepazīšanās ar sev līdzīgi domājošu cilvēku.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām septembrī jābūt īpaši piesardzīgām

Lauva

Šonedēļ izjutīsiet pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību, kura jums var likt uzvesties nedaudz uzpūtīgi un iedomīgi. Centieties neradīt šādu priekšstatu par sevi, bet gan parādiet savu komunikablo un atvērto pusi!

Spēja iepatikties bez piepūles var “atnest” jaunu partneri, ja ne ilgtermiņa, tad vismaz kādu pagaidu izklaides objektu.

Attiecībās esošajām Lauvām jāklausa sirdij, jo tā jūs aizvedīs pie laimes!

Lasi arī: Mīlestības horoskops rudenim; uzzini, kas tevi sagaida šajā gadalaikā!

Strēlnieks

Kā gan vēl laimīgi noslēgt septembri, ja ne ar kādu došanos ārpus mājas, kur ir augstas izredzes iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Izmantojiet šo iespēju un jūs to nenožēlosiet, vismaz ilgtermiņā noteikti ne.

Brīvie Strēlnieki var nodoties otrās pusītes meklējumiem, pat, ja to nemeklēsiet, uzradīsies kāds slepens pielūdzējs.

Zvaigznes iesaka pēc iespējas mazāk laika pavadīt vienatnē, bet gan vairāk komunicēt un iziet sabiedrībā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru