3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā

DVĪŅI

Pozitīvs laiks, kad satuvināties, un pavadīt vairāk laika kopā. Iespējams, ka pēdējās dienas tev ir bijušas visai saspringtas, taču šajā nedēļā velti kādu dienu savam mīļotajam cilvēkam, pārmaiņas pēc ieteicams pamēģināt kaut ko citādāku. Piemēram, ja bieži vien gatavojat vakariņas mājās, tad dodieties un kādu iestādi, lai kopīgi paēstu. Taču, ja bieži ēdat ārpus mājas, tad pamēģiniet kopīgi pagatavot kaut ko eksotisku un garšīgu. Šonedēļ liela nozīme būs maziem darbiem. Galvenais pamēģināt ko jaunu.

SVARI

Romantisks un harmonisks laiks jūsu attiecībās. Balanss beidzot ir atgriezies tavā dzīvē un būs uz palikšanu. Velti šo laiku, lai sakārtotu savas domas, un saprastu, kas ir tas, ko tu patiesībā vēlies.

Attiecībās esošajiem šonedēļ izdosies atrisināt kādu senu konfliktu un beidzot kārtīgi izrunāties. Ja ir kas tāds, par ko partneri līdz šim neesi informējis, tad šis tam ir piemērots laiks.

MEŽĀZIS

Šonedēļ partneris tevi var patīkami pārsteigt. Būsi priecīgs un sajūsmināts. Atsevišķās situācijās trūks vārdu. Klusēšana šoreiz nebūs tavs labākais ierocis, vismaz ne attiecībās.

Šis ir labs laiks, kad jaunajiem pāriem atzīties jūtās, bet, jau ilgu laiku attiecībās esošajiem domāt par kopdzīvi vai pat precēšanos. Ļaujieties dažādiem sapņiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru