3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā 20.02. – 26.02.

VĒZIS

Šonedēļ nepalaid garām iespēju apmeklēt kādu sabiedrisku pasākumu, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Nav izslēgts, ka tev pret kādu parādīsies simpātijas, un, kas zina, varbūt kādam pret tevi arī. Lai vai kā, šī solās būt visai neparasta nedēļa mīlas jomā, kad zvaigznes ir nostājušās tev par labu.

Ja esi attiecībās, tad šonedēļ laiku ar partneri pavadi ārpus mājas. Iespējams, ka ir kāda vieta, par kuru esi dzirdējis daudz labu atsauksmju, bet līdz šim nav sanācis doties uz turieni.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām 20.02. – 26.02.

LAUVA

 

Parādīsies vēlme darboties un rīkoties. Vari kļūt sabiedriski aktīvāks, nekā līdz šim. Gala rezultātā pavērsies iespēja iepazīties ar līdzīgi domājošajiem. Dažas Lauvas šo cilvēku vidū var atrast savus potenciālos partnerus.

Ja esi attiecībās, tad šis ir piemērots laiks, kad izrunāt dažādas problēmas. Šonedēļ komunikācija būs īpaši svarīga, tāpēc neklusē par tām lietām, kas tevi patiešām uztrauc. Var gadīties, ka pasaki ko tādu, ko patiesībā nerunā, tāpēc, ja tā notiek, atvainojies uzreiz, nevis liec partnerim justies slikti.

Tie Lauvas zvaigznājā dzimušie, kuri attiecībās ir pavisam nesen, šajā nedēļā izlems, ka ir gatavi tās padarīt mazliet nopietnākas. Varbūt laiks savu otro pusīti iepazīstināt ar vecākiem?

Lasi vēl: Mīlestības horoskops februārim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

ZIVIS

 

Ja par kaut ko iepriekš esi šaubījies, tad šonedēļ tavas šaubas tikt kliedētas. Iespējams, ka pie vainas būs tava partera rīcība, kura manāmi uzlabosies. Pieaugs ne tikai partnera, bet arī tava vēlme pavadīt vairāk laika vienam ar otru.

Brīvie Zivju zvaigznājā dzimušie šonedēļ izjutīs pastiprinātu interesi no pretējā dzimuma puses. Iespējams, ka parādīsies jauni pielūdzēji vai pats par tādu kļūsi. Lai vai kā, garlaicīgi nebūs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru