3 Zodiaka zīmes, kurām visbiežāk ir tendence aizlaisties bez paskaidrojumiem

 

DVĪŅI

Dvīņi necieš atkārtošanos un rutīnu. Viņiem patīk daudzveidība un tieši tādēļ Dvīņi var būt ārkārtīgi nepastāvīgi.

Ja Dvīņu zīmē dzimušais vīrietis metis sev izaicinājumu pārbaudīt iepazīšanās sektoru, viņš noteikti satiekas ar vairākiem potenciālajiem romantiskajiem partneriem vienlaicīgi. Tiklīdz viņš ir apzinājis savas iepazīšanās spēles dalībnieces, viņš izvēlēsies piemērotāko no tām un pārējās pēkšņi ignorēs. Rezultātā viņš bez tālākiem paskaidrojumiem vienpersoniski izlemj par labu citu iepatikušos personu izslēgšanai no savas dzīves. Bet tas nav nekas personisks.

Dvīņiem jāsatiekas ar daudzām sievietēm, pirms viņš izlems par labu vienam konkrētam cilvēkam, ar kuru vēlas nopietnas attiecības.

Ja sievietes viņam uzraksta, aicinot atkal satikties, viņš tās ignorēs jo būs pārlieku aizņemts aplidojot jauno mīlestību. Dvīņi neuzskata par vajadzīgu visām kandidātēm izsūtīt oficiālu noraidījuma vēstuli. Un arī šajā gadījumā tas nav personīgs aizvainojums.

Lasi arī: Horoskops vīriešiem: Kā izrādīt savu mīlestību pret sievieti

SVARI

No ārienes spriežot, nekas neliecina, ka Svari varētu būt tāds cilvēks, kurš spētu aizlaisties neko nepasakot. Viņš ir tik jauks un sirsnīgs – vai tiešām šāds cilvēks pēc pāris randiņiem spētu ignorēt kādu? Jā, Svari bez sirdsapziņas pārmetumiem var šādi rīkoties.

Svari vēlas pastāvīgi atrasties līdzsvarā un saglabāt harmoniju. Viņi ir neizlēmīgi un izvairās no tiešas stāšanās pretī problēmām. Viņš randiņa laikā uzvedīsies tik šarmanti, lai tiktu atalgots arī ar nākamo randiņu, tomēr Svari pārnākot mājās no pirmā randiņa var pēkšņi saprast, ka uzaicināta sieviete viņam patiesībā nemaz nepatīk.

Tā vietā, lai aizskartu kāda jūtas, viņš vienkārši neliksies par randiņu biedri neziņus. Viņš necenšas būt ļauns un patiesībā nopietnās attiecībās Svari ir lieliski partneri.

Viņš bez vajadzības nevēlas sāpināt kāda cilvēka jūtas, pat īsti nepazīstot šo sievieti, tieši tādēļ viņš izvēlēsies vieglāko atkāpšanās ceļu un cerēs, ka otrs cilvēks sapratīs viņa žestu.

Lasi vēl: Kā vīrietis nosaka tavu attiecību potenciālu atbilstoši zodiaka zīmei

STRĒLNIEKS

Strēlniekam piemīt nelāgs ieradums apsolīt krietni vairāk nekā viņš ir spējīgs dot. Strēlnieks var netīšām likt kādam domāt, ka viņš ir ieinteresēts nopietnu attiecību veidošanā, pat tad, ja patiesībā tā nemaz nav.

Ja viņš dodas uz randiņu un tā laikā atklāj, ka viņu nesaista pretī sēdošā dāma, Strēlnieks uzreiz neatraidīs viņu, patiesībā viņš pat izliksies, ka ar nepacietību gaida nākamo randiņu.

Viņš būs laipns un sniegs pozitīvas atsauksmes, turpinot sūtīt ziņojumus, kuros pauž vēlmi satikties atkārtoti.

Tomēr brīdī, kad viņu aicinās uz kopīgu koncertu vai pasākumu nākamajā nedēļā, viņš jau būs ieplānojis viens pats doties izklaidēs ārpus pilsētas.

Strēlnieks izliksies par pārāk aizņemtu, lai vēl kādreiz viņai uzrakstītu. Vēlāk šajā zīmē dzimušais to gan nožēlos, bet jāatzīst, ka viņš ir pārāk pašlepns, lai atvainotos vai censtos paskaidrot savu rīcību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru