3 Zodiaka zīmes, kuras ir vislielākie siržu lauzēji

Uzzini, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji mēdz salauzt citus sirdis!

Mīlestība ir skaista, taču sāpīgi sarežģīta padarīšana. Daudzi izvairās no jūtu izrādīšanas, lai netiktu sāpināti, bet nereti sāpina citus.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām attiecības ir ļoti svarīgas; tajās atdod sevi visu

SKORPIONS

Bieži vien savus partnerus izvēlas tikai vienam (paši ziniet kam). Un tas jau nav nekas slikts tādā gadījumā, ja nejūtas gatavs attiecībām, bet gan grib izjust fiziskus pieskārienus. Arī Skorpionam ātri vien mēdz apnikt cilvēki, jo nereti par viņiem ir daudz augstākās domās.

Ņemot vērā faktu, ka Skorpionam ir izteikti laba fantāzija, viņš mēdz iztēloties otru par daudz labāku cilvēku, nekā viņš patiesībā ir. Un, ja Skorpionam kāds apnīk, tad labi zināms, ka tur vairs nekas nav glābjams. Pamet cietsirdīgi un bez žēlastības.

 

STRĒLNIEKS

Kā jau brīvības un piedzīvojumu mīlētāji, mēdz bieži vien nostādīt sevi visai neizbēgamās situācijās, kur vienīgais tā brīža risinājums šķiet otra cilvēka pamešana.

Te nu jāpiebilst, ka tas parasti notiek tad, ja Strēlnieks attiecībās nav laimīgs. Nav jau tā, ka otru pamet bez jebkādas sirdsapziņas, taču, ja tiek kontrolēts, ierobežots un nospiests, tad gan – spēj aiziet, neko nepasakot, pamazām kļūstot vēsāks un atturīgāks.

Daudziem Strēlniekiem raksturīga kontakta uzturēšana ar bijušajiem un veltu cerību došana, kas tikai vēl vairāk pasliktina esošo situāciju, kaut gan pats jau ir atradis kādu citu. Šāda rīcība mēdz salauzt tā cilvēka sirdi, kurš Strēlniekā ir iemīlējies.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām visbiežāk tiek salauzta sirds

DVĪŅI

Sākumā var šķist, ka visa uzmanība ir veltīta tikai vienam un vienīgajam, bet viņš nav nekāds svētais un var sākt mest acis uz citiem tādā gadījumā, ja viņa partneris sāk kļūt apnicīgs. Dvīņiem ātri vien paliek garlaicīgi un ja tā notiek, viņš no otra cilvēka var sākt atsvešināties.

Svarīga ir arī gultas dzīve un, ja viņš tur nejūtas apmierināts, tad nevajadzētu brīnīties, ka jums tiek veltīta mazāka uzmanība nekā iepriekš. Ir gadījumi, kad otru pusīti var pamest, neko nepasakot, otram liekot vaicāt, kas par vainu. Izteikti šarmants, spēj aizrunāt ausis teju jebkuram, kā arī savaldzināt. Taču pats mēdz aplauzties, jo iztēlojas cilvēkus pavisam citādākus, nekā viņi ir.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru