3 Zodiaka zīmes, kuras ir visuzticamākās un lojālākās

Jaunava

…Ja būsiet nonācis nelaimē, tad Jaunava centīsies izdomāt risinājumu- it sevišķi, ja šī ķibele skar viņu pašu. Viņas ir uzticamas un lojālas pret tiem, kuri ir tādi paši. Jaunavas nav muļķēs, viņas negriezīs otru vaigu, ja iesit pa pirmo, taču tajā pašā laikā, ja viņas jūtas pieņemtas, mīlētas un novērtētas, tad aizstāvēs tos, kuri dārgi.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nelabprāt maina ierasto un drošo komforta zonu, līdz ar to, viņām nav raksturīgi rīkoties impulsīvi. Bieži vien cilvēki kādu pieviļ, nodod vai kā citādi, lauž savu doto vārdu, tieši mirkļa vājības vadīti, taču Svari nepakļaujas šādām vājībām. Viņi kārtīgi apdomā katru situācijas pusi un tikai tad rīkojas. Viņiem rūp citu viedoklis un viņi vēlas iederēties. Taču, tas nav tāpēc, ka Svariem būtu problēmas ar pašvērtējumu, tieši otrādi- viņi novērtē to, cik vērtīgi ir mācēt uzturēt harmonisku atmosfēru- bez sarežģījumiem, bez kašķiem. Svari tiecas uzturēt kārtību savās attiecībās- gan darbā, gan ģimenē. Viņi novērtē cieņpilnu draudzību, kurā viens uz otru var paļauties.

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti labi apzinās hierarhijas principu. Tas ir tikai loģiski, ka visi nevar būt „ augšā”, kādam ir jābūt arī apakšā. Neatkarīgi no tā, kur atrodas Mežāzis, viņš vienmēr tiecas uz augšu. Ja Mežāzis ir devis savu godavārdu, tad var uzskatīt, ka cits vienošanās apstiprinājums nav nepieciešams. Nav lojālākas zīmes par Mežāzi, jo neskatoties uz viņu mērķtiecību, šīs zīmes pārstāvji priekšroku dod godīgiem spēles noteikumiem. Tie var nebūt tik godīgi pret valsti, taču iekšējās vienošanās un nosacījumi, vienmēr tiek turēti godā. Mežāzis nevēlas liekas problēmas un sarežģījumus, tāpēc viņš zina, ka nav izdevīgi mētāties uz visām pusēm- gan idejiski, gan burtiski. Viņš atrod vienu lietu, projektu vai nišu, kas uzrunā, un strādā sava mērķa virzienā, domājot ilgtermiņā. Mežāzis ir plānotājs, un, lai visi plāni noritētu veiksmīgi, ir jāievēro nerakstītais ētikas kodekss.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru