3 Zodiaka zīmes, kuras lūkojas nākotnē, neatskatoties atpakaļ

Tieši situācijas analizēšana ir tas, kas palīdz nepieļaut līdzīgas kļūdas nākotnē, taču ne par to šoreiz stāsts.  Šī fiksētās enerģijas zīme ir viena no visstabilākajām, līdz ar to, nekas viņu neapturēs ceļā uz mērķi. Agrāk vai vēlāk Vērši nonāks sev visatbilstošākajā vietā, tāpēc nav jēgas skatīties atpakaļ. Pie tam, pa kuru laiku, lai skatās atpakaļ, ja visu laiku ir jāstrādā, jārūpējas par saimniecību, vai jāatpūšas. Galvenais- darbu un ticību rezultātam, tad viss būs!

Mežāzis

Ne pa velti šī Zodiaka zīme tiek attēlota ar ragiem. Tie noder, kad jābadās ar dzīves līkločiem. Mežāzis, kā drosmīgs un mērķtiecīgs, neskatās atpakaļ, bet gan tikai uz priekšu- sliktākajā gadījumā, viņam ir ragi un zaudētājos nepaliks. Mežāžu pašdisciplīna ir apbrīnojama- tieši tā palīdz izpildīt sev dotos solījumus. Un, pat ja ceļā gadās paklupt- nav ko čīkstēt, celies un ej! Šī attieksme, ka Mežāzim nekas nav par grūtu, dzen viņu uz priekšu, arī tad, kad ir ļoti grūti. Reizēm jau vajadzētu sevi vairāk pažēlot, taču to neļauj Mežāža sīkstums un spīts. Tieši tāpat kā simbolā- āzis lēcienā, ar skatu uz augšu. Uz augšu- tātad uz priekšu, nevis atpakaļ. Lēcienā- tātad darbībā- ceļā uz savu izsapņoto, laimīgo dzīvi.

Lauva

Šīs zīmes pārstāvji ir optimisti, līdz ar to, tas jau vien neļauj skatīties atpakaļ. Pie tam, ko tur jaunu ieraudzīsi- tikko jau tur biju. Lauvas skatās pagātne tikai tik daudz, cik nepieciešams, lai mācītos no kļūdām. Principā, neskatoties uz to, ka šī ir fiksētās enerģijas tipa zīme, viņa labprāt izdomā jaunus risinājumus, nevis meklē visatbilstošāko starp vecajiem. Lauvai piedurknē vienmēr kāds jauns triks, kuru likt lietā. Šīs radošās zīmes fantāzija spēj gan patīkami pārsteigt, gan šokēt, un Lauvas pašas to zina. Tāpēc, diez gan loģiski, ka viņas neskatās pagātnē- viss jau redzēts un vairs nav interesanti- tas nav ne šokējoši, ne pārsteidzoši. Lauvām piestāv dzīvesprieks, nevis nostalģija, kas rodas, gremdējoties pagātnes atmiņās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru