3 zodiaka zīmes, kuras mīl izaicinājumus- tos pieņem un uzvar

 

STRĒLNIEKS

Šai Zodiaka zīmei ir raksturīgi sasniegt vienu mērķi un doties pie nākamā. Pat ja mērķis nav sasniegts, viņa tāpat vēlas kaut ko jaunu, jo ir ļoti svarīgi, lai ikdienā būtu interesanti. Rutīna un garlaicība nogalina Strēlnieka prieka dzirksti, līdz ar to, viņš nedomā divreiz, ja viņa virzienā tiek izteikts, kāds vilinošs piedāvājums. Strēlnieks tiek dēvēts par ceļotāju, un visur tiek aprakstīta viņa kāre pēc piedzīvojumiem. Tas arī ir iemesls, kāpēc šai Zodiaka zīmei ir nepieciešami izaicinājumi- tiekšanās uz jaunu mērķi viņu motivē un piepilda ar dzīvesprieku.

MEŽĀZIS

Šai Zodiaka zīmei ir vajadzīgi jauni izaicinājumi, jo tā vienkārši ir daļa no viņu mērķtiecības un ambīcijām. Viņi grib sasniegt lielus mērķus- iegūt finansiālu neatkarību tādā mērā, lai var atļauties visu, ko sirds kāro. Tas nozīmē, ka ir jāpieņem izaicinoši piedāvājumi vai pašam jārīkojas drosmīgi, jo kā zināms, trakajiem pieder pasaule. Un jaunu lietu, atbildību uzņemšanās savā ziņā padara Mežāzi par traku, citu acīs. Šī Zodiaka zīme var darīt patstāvīgu darbu, ja tas apmierina viņu vajadzības un ambīcijas. Taču, ja tā nav- tad Mežāzis grozīsies un riktēsies, pa pakāpienam, uz augšu, lai nonāktu tur, kur viņš vēlās būt.

LAUVA

Šī Zodiaka zīme ir ļoti radoša, tāpēc izaicinājumi ir viņu ikdienas sastāvdaļa. Ja viņi kaut ko grib, tad darīs visu, lai to iegūtu. Un Lauva parasti grib daudz ko. Viņus nebaida apstākļu maiņa, kā arī Lauvas nav tie cilvēki, kurus būtu grūti izsist no sliedēm. Neatkarīgi no tā, ka šī zīme pieder Fiksētās enerģijas tipam, kas nozīmē stabilitāti, Lauva iemieso sevī Sauli. Līdz ar to, viss, kas ir nepieciešams, lai realizētu savu gribu, ir pašsaprotama dzīves sastāvdaļa. Un uz priekšu var tikt, tikai izaicinot sevi, uzdrošinoties un riskējot. Lauva vienmēr grib vairāk, labāk un lielāk, tāpēc pieņems izaicinājumu, ja tas garantē kaut vienu no šiem parametriem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru