3 Zodiaka zīmes, kuras negrib iemīlēties un baidās tikt sāpinātas

Noskaidro, vai tava zodiaka zīme ir šajā top3!

LAUVA

Būdama Lauva, jūs parasti izjūtat sāpi daudz ilgāk nekā paši vēlaties to atzīt. Jums patīk mīlestība un jūs dievināt būt attiecībās, tomēr realitāte ir gaužām citādāka. Tieši šī iemesla dēļ jūs pārāk bieži esat gatavi riskēt ar salauztu sirdi. Jūs atdodat partnerim sevi visu, un pat tad, ja viņi neatbild ar to pašu, jūs neļaujat pārāk ilgi sev justies par to slikti.

Lai gan jums tikt vaļā no sāpēm varētu būt mazliet ilgāk un grūtāk nekā sākumā šķita, jūs paļaujaties un pieķeraties cilvēkiem uz ļoti ilgu laiku. Pat tad, kad jūs ļaujat visiem apkārtējiem domāt, ka viss ir kārtībā, dziļi sirdī jums vēl ir sāpe, lai gan ar laiku arī jūs spēsiet laist šo sāpi vaļā.

MEŽĀZIS

Mežāžiem ir raksturīgi ārkārtīgi šaustīt sevi par salauzto sirdi un neizdevušām attiecībām. Jūs domājat par to, ko vajadzēja darīt citādāk, dusmojaties par visām lietām, ko pateicāt vai izdarījāt nevietā – par visu, ko varējāt mainīt.

Jums paiet ļoti ilgs laiks, kamēr pielaižat sev kādu tuvāk klāt, reizēm jums pat nepatīk apzināties, ka kāda no attiecībām varētu beigties ar salauztu sirdi. Taču brīdī, kad tā notiks, jūs šaustīsiet un raustīsiet sevi par to, ka neizlabojāt lietas, kuras patiesībā nemaz izlabot nevarēja.

VĒRSIS

Līdzko Vērsis ir izveidojis attiecības, tas vēlas, lai tās paliek tādas līdz pat mūža galam. Jūs no visas sirds pretosieties jebkādām pārmaiņām un nepieņemsiet “nē” kā atbildi. Jūs esat ietiepīgi un reizēm ļaujat savām emocijām ņemt virsroku.

Jūs vienmēr esat ticējuši īstai mīlestībai, taču jūs nekad nevarat būt bezbailīgi ikvienās attiecībās. Jūs vēl ilgi nespēsiet noticēt tam, ka attiecības jau būs beigušās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru