3 Zodiaka zīmes, kuras neprot mīlēt

Attiecību saderība nespēlē nekādu lomu tajā, kā cilvēki izrāda savas jūtas. Iespējams, jūs viens otram varat būt ideāli atbilstoši partneri, taču varat būt vīlušies tajā, kā jūsu mīļotais cilvēks izrāda (vai neizrāda) jums savu mīlestību.

Jāatceras, ka ne visas divu cilvēku attiecības ir tādas, kādas tās apraksta romantiskās grāmatas un attēlo filmās. Cilvēki emocijas izrāda dažādi, bet ir arī tādi, kas tās neprot izrādīt gandrīz nemaz.

Lūk, 3 zodiaka zīmes, par kurām varētu sacīt, ka viņi neprot mīlēt. Tomēr astrologi apgalvo, ka tā nav gluži taisnība – mīl viņi savā, sev pašsaprotamā veidā un tāpat var uzdāvināt savam partnerim laimi.

Dvīņi

Dvīņi var būt lieli romantiķi, viņi var teikt “es tevi mīlu”, bet patiesībā viņiem nav ne mazākās nojausmas, ko šie vārdi nozīmē. Viņu neprasme mīlēt atspoguļojas tieši viņu ikdienas darbos, egoismā un attieksmē pret partneri. Viņi bieži melo un ir diemžēl ir viena no tām zodiaka zīmēm, kas visbiežāk savu partneri krāpj.

Dvīņi arīdzan ir ļoti dinamiski, tāpēc viņi reti vēlas bērnus, kāzas un ikdienišķu rutīnu. Ja partneris ir gatavs Dvīņiem visa mūža garumā nodrošināt “piedzīvojumus” katru dienu un ļaut viņam pilnīgu brīvību, kopdzīve ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir iespējama, taču tas nozīmē to, ka partnerim vienmēr būs jāstrādā par diviem.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

Turklāt atcerieties, ka Dvīņi mīl ņemt, nevis dot.

 

Skorpions

Skorpioni ir skarbi – diemžēl arī attiecībās ar mīļoto cilvēku. Lai viņi atmaigtu, ir jāpaiet ļoti ilgam laikam. Pat tad, kad Skorpions ir jau apprecējies ar mīļoto, paies zināms laika periods, kamēr viņa skarbums “pieklusīs”.

Raksturs viņiem ir tāds, ka to izprast var tikai viņi paši un arī ne vienmēr… Skorpioni ir spējīgi izjust un arī izrādīt patiesas jūtas, taču tā ir tikai varbūtība, kas, iespējams, ar konkrēto cilvēku tomēr tā arī nekad nenotiks. Lai dzīvotu kopā ar šīs zīmes pārstāvi, partnerim ir jābūt apveltītam ar milzīgu pacietību.

Skorpiona garastāvokļa svārstības ir bezgalīgas un nemitīgas – pat tad, kad jums būs bērni. Vienā vārdā – šie cilvēki nav nekāda Dieva dāvana un normālas, siltas, mīļas, abpusējas attiecības ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi nav iespējamas.

 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru