3 Zodiaka zīmes, kuras neprot mīlēt

 

Esat pārsteigti ieraugot šo zīmi šajā sarakstā? Patiesībā Vēži neiemīlas – viņi atrod cilvēku, kas vislabākajā veidā atbilst kategorijai “mīļotais cilvēks”. Jā, Vēži patiešām ir romantiski un interesanti, taču tikai attiecību sākumā.

Pēc kāda laika, vēl jo vairāk pēc laulībām, viņi atsvešināsies no partnera, taču tieši tik daudz, kas nezaudē veselo saprātu. Spilgtas jūtas un emocijas jūs no viņiem nesagaidīsiet, taču arī pārlieku izteikta garlaicība jūs negaida. Vēži patiešām prot parūpēties par sev tuvajiem cilvēkiem, taču neprot pa īstam mīlēt savu partneri.

Esot kopā ar Vēzi var šķist, ka ir mierīgi un labi, taču jāatceras, ka tā kā Vēzis ir Ūdens stihijas zīme un par to atbildīgā planēta ir Mēness, jāteic, ka ne vienmēr kopdzīvē viss būs tik labi, gludi un paredzami. Pienāk periodi, kad Vēzis var kļūt absolūti neciešams, piekasīgs, atriebīgs un viņa rīcība atgādina pēkšņu vētru.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

Partnerim, kas izvilcis kārti kopdzīvē ar Vēzi jāatceras, ka Vēži ienīst spontānas un negaidītas lietas, visam ir jānotiek pēc saplānota grafika.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru