3 Zodiaka zīmes, kuras neprot noslēpt savu naidu pret kādu konkrētu cilvēku

Ir tādi cilvēki, kas klusībā kādu ienīst, tomēr to lieliski maskē, izturoties laipni, bet ir arī tādi, kas savas naida izpausmes nevar paturēt sevī.

LAUVA

Ja Lauvai kaut kas nepatiks, to ne tikai varēs pamanīt, bet, ļoti iespējams, ka viņš to paziņos gan saviem draugiem, gan cilvēkam, kurš viņam nepatīk.

Lauvai nav vajadzības savu nepatiku pret kādu īpaši slēpt, tāpēc viņš to nemaz nedara. Kaut arī neskaitāmas reizes tas ir radījis vairāk problēmu, nekā labumu, Lauva to parasti saprot tikai pēc laika.

Un, pat ja viņš to konkrētajam cilvēkam nepasaka acīs, viņš to noteikti izrādīs ar savu rīcību, un var gadīties, ka pat neapzināti.

JAUNAVA

Jaunava ir cilvēks, kas spēj kontrolēt to, ko saka, tomēr savu mīmiku un uzvedību bieži vien gan ne. Jaunavas citus var ienīst pat bez zināma iemesla. Vispār, ja tā padomā, tad Jaunava pavisam noteikti nav visu cilvēku mīlētājs.

Ja Jaunavai kāds nepatīk, tad nepatiks nekad.  Bet, ja Jaunavai kāds izdara kaut ko sliktu, tad par šo starpgadījumu pāridarītājs agri vai vēlu samaksās.

SKORPIONS

Skorpions ir galējību cilvēks. Vai nu viņam kāds ļoti patīk, vai arī ļoti nepatīk. Un nav nekāda zelta vidusceļa šajā situācijā. Un ne vienu, ne otru viņš ilgi noslēpt nevarēs. Jā, Skorpioni ir lieliski noslēpumu glabātāji, bet visas viņa atbildes reakcijas ir stipri ierakstītas sejas mīmikā. Būdami viegli aizkaitināmi, tie ātri vien izrādīs savu nepatiku pret sev nevēlamu cilvēku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru