3 Zodiaka zīmes, kuras nesteidzas ar nopietnu attiecību veidošanu

Noskaidro, kuras zodiaka zīmes necieš saistības!

Jāsaka, ka šo zodiaka zīmju pārstāvji parasti ļoti vēlu apprecas, turklāt, jaunībā ir tendence bieži mainīt partnerus, vai vispār ne ar vienu neko nopietnu neveidot.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir īsts hipsters. Šī zodiaka zīme nevēlas pakļauties sabiedrībā pieņemtajām normām, tāpēc dzīvo dzīvi pavisam citādāk. Viņš necieš tikt ierobežots, tāpēc dara visu iespējamo, lai tas nenotiktu. Jāsaka, ka attiecības ar viens no aspektiem, kas Strēlnieka dzīvi padara mazliet grūtāku. Viņš vienkārši nav radīts kaut kam tādam, kas viņu noturētu uz vietas. Izņēmums ir tāds pats trakais kā Strēlnieks. Tad gan abi kopā var doties visdažādākajos piedzīvojumos, tomēr jāatzīst, ka tādu dvēseles radinieku Strēlniekam nav viegli atrast.

ŪDENSVĪRS

Arī Ūdensvīri mīl brīvību, bet, atšķirībā no Strēlniekiem, viņiem ir grūti atklāt kādam savas jūtas. Ūdensvīrs pavisam noteikti nav romantiķis, bet gan ļoti praktisks un loģiski domājošs cilvēks, kurš visu attiecību būšanu tā arī uztver. Šāda attieksme Ūdensvīra partneri ātri vien var nobiedēt, un novest pie ātras šķiršanās. Ūdensvīram ir svarīga brīvība, bet, kad izlēmis veidot nopietnas attiecības, par konkrēto cilvēku mēģina ievākt maksimāli daudz informācijas – ir taču svarīgi zināt ar ko būs darīšana!

AUNS

Auna nepacietība un impulsīvā daba ir tas, kas viņam liedz veidot nopietnas attiecības. Nav jau tā, ka viņš negribētu, ir tā, ka viņam bieži vien nesanāk. Auni necieš tikt kontrolēti, bet kā viņi mīl kontrolēt citus! Aunam vajag partneri, kurš ir tikpat traks, cik viņš pats, bet, tai pat laikā, īpaši Aunu nekomandētu. Aunam patīk būt pat situācijas noteicēju, tāpēc nopietnas attiecības var sanākt reti ar kuru!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru