3 Zodiaka zīmes, kuras savu otro pusīti mīl pārāk stipri – tā var kļūt par apsēstību!

 

VĒRSIS

Vērsis attiecībās alkst pēc drošības un stabilitātes, šīm vērtībām viņaprāt būtu jābūt viegli uzmeklējamām, tajā pašā laikā šīs zīmes pārstāvis noteikti centīsies uzspiest savus nosacījumus.

Attiecību sākumā no Vērša puses novērojamas visizteiktākās īpašnieciskuma izpausmes, tomēr nereti tas sastopams arī ilgstošās attiecībās. Vērsis var mēģināt pārliecināt sevi un citus, ka viņa apsēstība ir saistīta ar labiem nodomiem, tomēr ir grūti to nepamanīt.

Visizteiktāk vēlme kontrolēt otro pusīti redzama tad, kad šajā zīmē dzimušais nevēlas, lai viņa sirdsāķītis kurp dotos bez viņa. Brīžos, kad viņa attiecības nav ideālas, Vērsis jūt vislielāko greizsirdību.

Ikviens vēlētos, lai viņa veidotās attiecības būtu ilgtspējīgas un mīlestības pilnas, tomēr reti kurš spēj paciest Vērša īpašnieciskumu. Vienīgais cilvēks, kuru tu vari kontrolēt esi tu pats, tieši tādēļ nevajadzētu uzspiest otrajai pusītei savus nosacījumus.

LAUVA

Lauva ikvienu cilvēku un savas dzīves notikumu tur cieši sev klāt. Ja šīs zīmes pārstāvis kādu mīl vai vēlas iegūt par savu otro pusīti, viņš nereti var kļūt īpašniecisks un uzbāzīgs savā uzvedībā.

Lauva mīl atrasties uzmanības centrā, tomēr kas attiecas uz mīlestību – viņš vēlas to vai nu saņemt 100% apmērā, ja nenotiek pēc viņa prāta, Lauva labāk dzīvo viens. Šajā zīmē dzimušais sagaida, ka otrā pusīte to sapratīs no pusvārda un bez skaidrošanas.

Lauva reti kad kļūst greizsirdīgs, tomēr viņš visai bieži pat nelielus žestus var uzskatīt par apdraudējumu savai teritorijai. Lauva ir ārkārtīgi uzticams gan kā draugs, gan kā mīļotais cilvēks, tomēr ir zināma atšķirība starp atbalsta sniegšanu un īpašnieciskumu.

Lauvai jāiemācās dalīties, pat tad ja tas attiecas uz viņa otrās pusītes uzmanību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru