3 Zodiaka zīmes, kuras visātrāk spēj pielāgoties jauniem apstākļiem

Jaunava

….Tā kā viņas nav īpaši emocionālas, tad tas vēl vairāk atvieglo uzdevumu- pielāgoties jaunajai situācijai. Jaunavām nav izteiktas līdera īpašības, lai gan viņas var būt labi vidēja līmeņa vadītāji (vismaz tad nav pilnīgi visa atbildība par uzņēmumu tikai uz viņu pleciem). Tas ļauj secināt, ka tajos brīžos, kad kaut kas neplānoti mainās, viņas pārkalibrē savus ieročus, nevis pārdzīvo vai šķiež laiku, lai dusmotos par to, ka nav situācijas noteicējas. Protams, viņām patīk par visu būt lietas kursā, taču viņas nav diktatori. Jauni apstākļi ir jauna informācija un jebkuru informāciju var apstrādāt tādā līmenī, ka iznākums ir tikai pozitīvs.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti fleksibli pret visu jauno, jo viņi dzīvo ar mērķi piedzīvot un izjust kaut ko jaunu. Strēlnieki ir īsti piedzīvojumu meklētāji, un neviens zvejniekstāsts nekļūst par tādu, ja ir iepriekš izplānots. Labākie dzīves mirkļi nāk, kā pārsteigumi, un Strēlnieki to zina. Pārmaiņas un jaunas situācijas tieši uzlādē Strēlniekus, piešķirot dzīvei intensīvāku garšu. Un šīs zīmes pārstāvji ir īsti gardēži! Viņu ugunīgais temperaments nodedzina visus šķēršļus, tikai jāmāk lietām pieiet konstruktīvi. Varbūt Strēlniekam būtu jāpieslīpē tālredzība, lai viņa izvēles un darbības būtu vērtīgas arī no ilgtermiņa viedokļa. Ja viņi spēj saglabāt viengabalainību un nepazaudēties plašo iespēju jūrā, tad gandrīz vienmēr sasniedz savu nosprausto mērķi, neskatoties uz visām izmaiņām un šķēršļiem, kas bijuši pa ceļam.

Dvīņi

Dvīņi, kā jau mutablās enerģijas pārstāvji, spēj dalīt uzmanību vairākos virzienos. Tas nozīmē, ka viņi reti kad ir koncentrējušies un fokusējušies tikai uz vienu lietu. Tādos apstākļos, ja izmainās viena no lietām, pārējās paliek tādas pašas, līdz ar to, Dvīņiem nesākas panika no sajūtas, ka viss jūk un brūk, kā tas ir citām zīmēm. Kā jau informācijas vācēji, Dvīņiem jaunas situācijas vai izmaiņas ir tikai papildus informācija, ar ko menedžēt, tāpēc viņus grūti izsist no sliedēm. Jaunās situācijās, viņi visdrīzāk ieteiks, kā rīkoties, nevis apjuks un kritīs panikā. Šīs zīmes dzīvīgums, vieglums un entuziasms, ar kādu viņi virzās pa dzīvi, ir brīnišķīga viņu personības šķautne, kas palīdz izvairīties no nepatīkamām situācijām. Pateicoties tieši šīm īpašībām, viņi spēj „ēst dzīvi” ar lielu karoti- it sevišķi to, kas ēdienkartē ir jaunums!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru