3 Zodiaka zīmes, kuras visvairāk satriec naudas problēmas

VĒRSIS

…Tā kā Vērsis ir fiksētās enerģijas tipa zīme, tad visbiežāk viņš nemaina ieradumus, lai gan tas būtu nepieciešams. Kā sāka, problemātiski „pievilkt jostu”, kad apstākļi to prasa. Turpinot apmierināt savas vēlmes un vajadzības, taču nemainot darbības principus, kas tik tālu ir noveduši, Vērsis var ieslīgt depresijā. Viņš saprot, ka tā dzīvot nevar, taču tajā pašā laikā, nespēj rast sevī uzdrīkstēšanos un spēku, lai pilnībā izietu no savas komforta zonas. Ejot pa vienu un to pašu ceļu, būs viens un tas pats rezultāts. Tieši šie jaunie ceļi ir tie, kas prasa no Vērša papildus piepūli.

MEŽĀZIS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji tiecas uz savu mērķi, neatkarīgi no tā, vai tas saistās ar karjeru vai privāto dzīvi. Tā kā viņi visu cenšas darīt pareizi, lai sasniegtu pēc iespējas labāku rezultātu, tad it kā nevajadzētu atgadīties kaut kam tādam, kas izsit viņus no līdzsvara. Vismaz uz to Mežāzis ļoti cer… Taču, dzīve ir dzīve, un bez sarežģījumiem tajā neiztikt. Ja Mežāzim problēmas rodas naudas lietās, tad tas ir pietiekams iemesls, lai izjustu pamatīgu diskomfortu. Šīs zīmes pārstāvjiem jau no dabas patīk visu kontrolēt, bet, ko var kontrolēt, ja nav naudas? Gandrīz neko! Nauda ietekmē visas dzīves jomas, tāpēc šī tēma ir lielākais stresa avots dzīvē. Mežāzis ir strādīgs, bet, ko tad, ja darot savu darbu, ienākumi nav tik lieli, kā gribētos? Nauda dod personīgo brīvību un sava veida drošības sajūtu, ko nespēj sniegt neviena cita lieta dzīvē.

AUNS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji no malas neizskatās, kā cilvēki, kas kāri uz naudu, taču tas ir tikai tāpēc, ka nauda ir pašsaprotams kompanjons panākumiem, pēc kā Auns tiecas. Viņš vēlas visu- gan apmierināt savas ambīcijas, gan attiecīgi, labi nopelnīt. Viņš zina, ka bez naudas rokas ir kā sasietas, jo neko īsti nevar iesākt. Aunam vienmēr ir padomā kāda ideja vai plāns, kā attīstīties, taču gandrīz visās lietās ir nepieciešami finansiālie ieguldījumi. Auna lepnums nepieļauj situāciju, kad jādomā par elementārām lietām, piemēram, ģimenes pabarošanu, tāpēc viņš strādā līdz spēku izsīkumam, kaut vai, lai tikai iekrātu nebaltai dienai. Auns uzskata, ka nevar dzīvot bez finansiālajām rezervēm, tāpēc reizēm var būt pat pārlieku piesardzīgs, neskatoties uz savu impulsīvo dabu, kā tādu. Auns ne vienmēr kļūst par miljonāru, taču viņam visa kā pietiek tieši sava enerģiskuma dēļ. Ja kaut kā trūkst, tad var nopelnīt, atliek tikai darīt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru