3 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir vislabākie vīri

viirs

Neviens negrib pieļaut tādas kļūdas, kur būtu jāapprecas vēlreiz.

Lūk, trīs horoskopa zīmes, kuras ir vislabākie vīri – nekrāpj un nemelo, jūtās ir stabili, mīl ģimeni un sievu.
Taču, piemēram, tāda zīme kā Dvīņi, ir visai riskants variants, ko precēt. Kāpēc? Viņš nav stabils, sākumā var šķist, ka otra dēļ ir teju traks, bet beigās viņš maina savas domas un aiziet pie citas.

 

Lasi arī: Šo 3 horoskopa zīmju pārstāvji ir vislabākie tēvi

 

Vērsis

Viņš ir uzticams cilvēks, kas necieš skandālus un liekas drāmas. Cenšas uz apkārt notiekošo raudzīties objektīvi. Vērša sieva vienmēr var prasīt viņa padomu, jo Vērsis ir diezgan zinošs daudzās sfērās, turklāt loģiski domājošs. Tiesa, attiecībās nekad nepiedod krāpšanu, tas pat novestu līdz laulības šķiršanai. Mīl, ja sieviete labi gatavo. Kā saka – mīlestība iet caur vēderu. Pret bērniem ir gādīgi, taču var gadīties, ka reizēm ir pārāk stingri. Kopumā vislabākie vīri ir tieši Vērši, jo cenšas ģimenei veltīt daudz laika un gatavs ieguldīt daudz līdzekļu, morāli un finansiāli atbalstīt.

 

Lauva

Nežēlos pilnībā neko, turklāt strādās smagi, lai nodrošinātu visu, kas nepieciešams gan sievai, gan bērniem. Reizēm var kļūt ļoti stingrs un uzstājīgs. Šiem vīriem svarīga ģimenes reputācija, nepieļaus, ka bērni dara nepiedodami apkaunojošas lietas vai citādi bojās ģimenes slavu. Kaut arī viņiem ir liela iespējamība tikt pie sava biznesa, viņš tik un tā centīsies veltīt pietiekami daudz uzmanības sievai.

Lasi arī: Šīs 3 horoskopa zīmes nekad nespēj piedot nodevību

 

Mežāzis

Stabils un uzticams vīrs, kurš uz citām sievietēm nemēdz skatīties. Problēma ir tāda, ka viņš nav īsti prasmīgs savu jūtu izrādīšanā uz āru. Ja apprecējies, tad pastāv ļoti niecīga iespēja, ka viņš pats ierosinās šķiršanos. Viņa, patīk māju sajūta un apziņa, ka pēc garas darba dienas viņu kāds gaida mājās. Lielu prieku ģimenē ienes arī bērni, taču, jāatzīst, ka tiem ne vienmēr ir spējīgs veltīt pietiekami daudz laika, jo ir izteikts darbaholiķis.

Tevi varētu interesēt arī šis raksts: 3 Zodiaka zīmes, kurām visvairāk veicas mīlestībā; bet tās to nenojauš

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru