3 Zodiaka zīmju sievietes, kurām piemīt īpaša pievilcība

Katra sieviete ir skaista ar kaut ko savu, bet no zodiakālā apļa var izdalīt trīs zīmes, kurām piemīt īpaša pievilcība.

Šīs trīs jaunkundzes ir pilnīgi atšķirīgas, bet vienādi pievelk vīriešus. Ieroči viņām ir dažādi, bet vienādi iedarbīgi.

 DVĪŅI

Dvīņi – tā ir Nimfa. Dvēselē šī jaunkundze vienmēr paliek jauna, dīvaina un spontāna. Pat pietiekoši nobriedušā vecumā viņa ir gatava ļauties neprātam. Vīriešus līdz nāvei piesaista Dvīņi, jo ar viņām var atkal un atkal sajusties jauns. Ar Dvīņiem ir jautri un viegli, bet viņas var parādīt arī savas kaprīzes.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras ir ļoti sarežģītas un noslēpumainas

VĒRSIS

Vērsis – tā ir Dieviete. Viņa kaut kādā brīnumainā veidā māk iegūt materiālos labumus (mašīnas, rotas, dzīvokļus). It kā neredzami magi pie viņu kājām noliek visas šīs dāvanas. No vīriešiem Vērši gaida paklanīšanos, savādāk viņa apvainoties un nelaimīgo nolādēs, uzsūtot viņam dažādas nelaimes. Vērsis ir ne laba, ne arī ļauna dieviete. Vienkārši viņai ir tāds pienākums – radīt personīgo paradīzi vai elli.

Lasi arī: Šo 5 zodiaka zīmju pārstāvji ir lieliski partneri attiecībās

SKORPIONS

Skorpions ir sieviete-vampīrs. Liktenīga, kaislīga, pievilcīga, maģiska un ļoti sievišķīga. Viņa var “nogalināt” ar skatienu. Vīrieši burtiski līp pie Skorpiona, un katrs dziļi sirdī cer, ka varēs iekarot šo velneni. Bet Skorpions tāpat vien nevienam rokās nelien. Viņu vajag iekarot. Un visbiežāk tas izdodas valdonīgiem, spēcīgiem un nedaudz egoistiskiem vīriešiem.

Visas šīs īpašības īpaši spilgti izpaužas tad, kad sieviete ir attiecībās. Ja viņai blakus ir cienīgs vīrietis, tad viņa atvērsies pilnā mērā, un partnera uzdevums ir pa īstam novērtēt savu sirdsdāmu.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru