30. marta dienas horoskops

Auns Labvēlīga diena dažādiem pirkumiem, maza iespēja nopirkt kaut ko bojātu. Ja esi vēlējies realizēt kādu ieceri, tad dari to šodien!

Vērsis Ļoti būtiski būs tikt galā ar dažādiem pienākumiem un uzdevumiem, lai vakarā varētu tikt pie kārotās atpūtas – tas būs to vērts!

Dvīņi Nežēlo laiku un līdzekļus sevi! Šodien vari atļauties būs egoistiskāks un rīkoties sev par labu. Dienas otrajā pusē nododies izglītojošām nodarbēm.

Vēzis Ja ar kādu esi sastrīdējies, tad būs labāk, ja tieši tu paiesi soli uz priekšu, lai izlīgtu. Būs svarīgi uzturēt labas attiecības ar dažādiem cilvēkiem.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (27.03.-02.04.)

Lauva Šodien daudzi var lūgt tev savu padomu, jo tas tev diezgan labi padosies. Tiesa, šoreiz pats sev gan nespēsi palīdzēt.

Jaunava Citu sapņus un ieceres centies nenogremdēt ar sarkastiskām piezīmēm un eksistenciāliem jautājumiem. Būs labāk, ja paklusēsi.

Svari Lai atbrīvotos no negatīvajām enerģijām, mēģini darīt to, kas tevi pamatīgi izlādē. Par labu nāks fiziskas aktivitātes un kārtīga izrunāšanās ar tuviniekiem.

Skorpions Šodien visu mēģināsi paveikt pēc iespējas ātrāk, taču tai pat laikā arī efektīvāk. Par brīnumu, tas izdosies, vajadzēs tikai atteikties no lieku blakusdarbu veikšanas.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. marta līdz 2. aprīlim

Strēlnieks Nāksies pieņemt kādu lēmumu – nebaidies to darīt instinkta vadīts! Reizēm labāk par prātu zina tikai sajūtas. Tās liks saprast, kas tev būtu vislabākais.

Mežāzis Pie nelabvēlīgu apstākļu sakritībām vainot apkārtējos būs lieki. Labāk mēģini samierināties ar radušos situāciju, nevis meklēt vainīgos.

Ūdensvīrs Laiku ietaupīsi tikai tad, kad mazāk uztrauksies par sīkumiem un pieķersies lielo darbu veikšanai. Netērē enerģiju strīdoties ar stūrgalvīgiem cilvēkiem!

 Zivis Svarīgi būs saglabāt vēsu prātu un ieturēt neitrālu pozīciju. Nevajadzētu iesaistīties dažādās diskusijās, kas ir aizspriedumainas un varētu negatīvi ietekmēt tavu reputāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru