30. martā dzimušie – kādi viņi ir?!

 

 

Jūs pilnīgi noteikti spējat aizstāvēt savu viedokli un pārsteigt apkārtējos ar savu personīgo stilu. Draudzīgi, dāsni un asprātīgi. Jums patīk iegūt jaunas zināšanas un nodibināt domubiedru grupas. Parasti jūs izvēlaties tādas darbības jomas, kurās jūs varētu atklāt savu radošo talantu.

Līdz 20 gadus vecumam jūs apgūstat dzīvi, bet pēc tam jums parādās interese par materiālo dzīves pusi. Jūs vēlaties izveidot stingru pamatu sev zem kājām. Aptuveni 51 gada vecumā jūs uzsākat pilnīgi jaunu dzīves periodu. Jūs izjūtat lielāku vēlmi pēc komunicēšanas ar apkārtējiem, vēlaties apmainīties ar idejām. Tas ir vecuma posms, kurā jūs bagātināt savu prātu, izpētot pilnīgi jaunas jomas.

 

Lasi vēl: Martā dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas

 

30. martā dzimušajiem piemīt dabas dotas līdera spējas, tomēr jūs skaidri zināt to, ka vienatnē neko sasniegt nespēsiet. Par laimi – jums piemīt lieliskas komunikācijas prasmes.

Gādīgi, laipni un kaislīgi. Jūs esat mīloši un maigi ideālisti ar ļoti spēcīgām emocijām, taču ne vienmēr jūs esat pārliecināti par savām jūtām, turklāt tad, kad kaut kas nenotiek tā, kā jūs vēlaties, varat kļūt pārlieku prasīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru