30. oktobra dienas horoskops – neļauj citiem sevi kaitināt!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Nekautrējies jautāt to, kas tev ir vajadzīgs. Tavas iespējas uz izdošanos patiesībā ir daudz lielākas nekā esi iedomājies.

VĒRSIS Diena kā uz naža asmens – it kā visu laiku būtu centimetra attālumā no strīdiem. Varbūt ir vērts padomāt, kādēļ tā ir noticis?

DVĪŅI Šodien savu enerģiju tērē gudri – būs lietas, kas atņems ļoti daudz enerģijas, tādēļ ieplāno arī ko atslābinošu.

VĒZIS Piedzīvosi atklāsmes brīdi, kas dzīvē ieviesīs milzīgas pārmaiņas. Ja esi nolēmis aiziet no vecās dzīves, vairs neskaties atpakaļ.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

LAUVA Šodien tevi māks šaubas, kas pamatīgi ietekmēs garastāvokli. Ir arī citi cilvēki, kuriem ir informācija, kuru vēlies zināt – saņemies un pajautā.

JAUNAVA Beidzot varēsi piepildīt kādu savu vēlmi, kas visu laiku ir bijusi tepat rokas stiepiena attālumā. Nepārdzīvo par lietām, kas nav vairs ietekmējamas.

SVARI Nejutīsies kā savā ādā – varbūt ir vērts padomāt, ko savā dzīvē mainīt, lai pats vienreiz justos labāk. Neatsaki palīdzību draugiem.

SKORPIONS Ja neatlaidīgi turēsies pie sava, viss būs iespējams. Noskaņo sevi uz mērķi, tad to būs sasniegt daudz vieglāk.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 30. oktobra līdz 5. novembrim

STRĒLNIEKS Esi pieklājīgs – neizrādi negatīvu attieksmi pret tiem, kuri tev cenšas izpalīdzēt! Būt kaitinošam it nemaz nebūs izdevīgi!

MEŽĀZIS Nonāksi neapskaužamā situācijā. Varbūt ir vērts ieklausīties citos un ņemt vērā padomus, lai atkal viss nenoietu pa burbuli?

ŪDENSVĪRS Daudz reižu jau esi nonācis šodienas situācijā, bet beidzot tev ir iespēja visu patiešām labot. Nevajag visu sasteigt – lēnām un apdomīgi.

ZIVIS Vairākas lietas šodien liksies kaitinošas, gribēsies no visa un visiem aizbēgt. Ja nevari izturēt sabiedrību, meklē vientulību kopā tikai ar sevi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru