3 Zodiaka zīmes, kuras vislabāk zina, kā baudīt dzīvi

Par labo sajūtu, kas rodas pašam par sevi un savu dzīvi, „atbild” Saule.

Arī Jupiters palīdz justies labi, taču viņš vairāk veicina tāda dzīva prieka rašanos. Saules sajūta ir mierīga, apzināta laime- tik pamatīgs iekšējs stāvoklis, no kura ir grūti „izsist”. Uzzini, kuras 3 Zodiaka zīmes vislabāk prot būt laimīgas- viņas priecājas, kā bērni un tver dzīvi ar iekšēju vieglumu un gudrību.

LAUVA

Šo Zodiaka zīmi pārvalda Saule, līdz ar to, Lauvas parasti ir ļoti gaišas un dzīvespriecīgas. Ir tāds teiciens- nerausti kaķi aiz ūsām, un tā ir arī Lauvu, tāpēc, ja viņa jūtas labi, viņa spīd kā Saule. Lauvas ir sirsnīgas, iedvesmojošas, pozitīvas. Viņu sabiedrībā ir patīkami uzturēties kaut vai tikai labās humora izjūtas dēļ, tāpēc laimīga Lauva atgādina visērtāko spilventiņu, kuram tā vien gribas pieglausties. Viņas ir sirdsgudras un labi zina, ka dzīvē visas bēdas ir pārejošas. Viņas netērē savu enerģiju lieki uztraucoties par to, ko tāpat nevar ietekmēt vai mainīt. Lauvas priecājas par to, kas viņām ir! Un viņām ir ļoti daudz- tā ir māksla būt karalim, vai karalienei pašam priekš sevis. Lauvas māk baudīt dzīvi, un tas ir garants, lai līdznākoša būtu arī laimes sajūta.

AUNS

Šajā Zodiaka zīmē Saule eksaltē, jeb tās īpašības, kuras „dod” Saule, ir galēji izteiktas. Droši vien būsiet pamanījuši Auna prieku- tad, kad viņš priecājas, nāk tāda enerģija, ka varētu apgaismot visu rajonu. Auns ir ļoti dzīvīgs un dzirkstošs. Kad viņam viss izdodas- viņš tik sirsnīgi smaida un smejas! Protams, reizēm Auna entuziasms var būt kaitinošs, ja kompānija ir pārlieku bikla, taču visbiežāk apkārtējie bauda to prieku, ko par vienkāršām lietām spēj radīt Auns. Viņa noslēpums ir pavisam vienkāršs- viņš nekad neaizmirst to, kā pa īstam ir jāpriecājas. Viņš ir kā gudrs, nobriedis bērns, kam viss ir interesanti, un sajūsmas vērts. Un, ja māk tā dzīvot- tad dzīve ir diez gan laimīga… jo, ko gan vairāk vajag, ja dienas ir prieka pilnas?

STRĒLNIEKS

Šai Zodiaka zīmei Saule ir „draudzīga”. Tas nozīmē, ka Strēlnieks ar Sauli ir labi čomi, taču viņiem nav tik radniecīgas attiecības kā Lauvai un Aunam ar Sauli. Bet, tas nemaina lietas būtību- Saule ir diez gan labi iefiltrējusies arī Strēlnieka pasaules uztverē. Viņi ir ļoti pragmatiski- vienmēr zina, ka viss beigsies labi. Šī Zodiaka zīme brīnišķīgi izprot to, kā viss mainās, tāpēc viņi nebaidās riskēt un pieņem savā dzīvē ļoti izaicinošus lēmumus. Strēlnieks zina, ka jādzīvo ar pilnu krūti- un, ka nekad nebūs tik grūti, lai lauztu pašu svarīgāko solījumu, ko viņš sev ir devis- vienmēr ticēt sev un savām vēlmēm, nepadoties tad, kad šķiet, ka kaut kas nav iespējams- jo viņš zina, ka viss ir iespējams! Strēlniekam tikai jānosprauž mērķis, un, kad viņš to sasniedz, tad uzreiz ķeras pie nākamā, kā sajūtu kolekcionārs. Un tas ir ļoti skaisti- kolekcionēt prieku caur dažādiem piedzīvojumiem. Strēlniekam vienmēr būs kāds „zvejniekstāsts”, ar ko padalīties. Un tā ir laimīga sajūta- apzināties, ka tev ir piepildīta un notikumiem bagāta dzīve.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru