4. aprīļa dienas horoskops – saudzē pats sevi!

Auns Šodiena ir diena, kad tev nāksies izlemt. Nāksies kādu padarīt nelaimīgu, tikai jāsaprot, kāda ir tā pareizākā un nesāpīgākā izvēle – bet atceries, sāpīgākā nevis tev, bet citiem!

Vērsis Sevi vajadzētu mazliet pasaudzēt, lai arī domā, ka tavos spēkos ir viss. Atsakies no trakiem piedāvājumiem, tev ar visu nav jātiek galā.

Dvīņi Ļoti nopietni uztversi ziņas, kuras šodien saņemsi, tomēr viss nebūs tik ļauni, kā izskatās. Esi atvērts sarunām, jo to gaitā var uzzināt ļoti daudz kā.

Vēzis Tu būsi vienkārši nesatricināms, lai arī kādas provokācijas pret tevi netiktu raidītas. Citus tas pamatīgi nokaitinās, bet tā ir pareizā pieeja.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies 03.04.-09.04.

Lauva Pienāks ziņas, kas reizē būs patīkamas, tomēr to dēļ būs daudz jādomā un jādara. Labvēlīgs laiks tam, lai ieviestu jaunu rutīnu, kas atbrīvos no stresa.

Jaunava Ja labi gribēsi, šodien varēsi visu. Galvenais ir labi izskatīties un iet visur ar paceltu galvu. Tevī būs nemirstoša enerģija, kas šodien nāks ārā ar lielu pozitīvisma devu.

Svari Liksies, ka stāvi pa vidu diviem ļoti stingriem viedokļiem, būs grūti izšķirties par pareizāko. Nevajag tikai vienu pret otru sakūdīt – iznākums nebūs no patīkamākajiem.

Skorpions  Tu saņemsi to, ko esi pelnījis, un pats labi zini, kas tas ir. Nevajag censties pēdējā brīdī visu saglābt, jo tādā veidā vari visu tikai vēl vairāk sabojāt.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 3. līdz 9. aprīlim

Strēlnieks Nenokar galvu tikai tādēļ, ka kaut kas sanāca citādāk, nekā bija plānots. Tu esi pareizajā vietā, nevajag par to šaubīties, tikai jāmaina ir mazi sīkumi.

Mežāzis Nekas tā neiepriecinās kā citu iepriecināšana. Dod šodien vairāk nekā ņem, jo tā būs panākumu atslēga. Atcerēsies ne pārāk labus pagātnes notikumus, tikai nebāz tos citiem acīs.

Ūdensvīrs Visiem nav jāzina tavi noslēpumi, tādēļ labāk paturi pie sevis. Ja pļāpāsi, viss nonāks pie nepareizajām ausīm, tādēļ paša labā labāk ir uzmanīties.

 Zivis Pieraksti to, kas tev jāizdara, jo atmiņa nedarbosies pārāk labi. Esi pats sev draugs un domā par savu veselību – ja jūti, ka kaut kas nav labi, tad rīkojies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru