4 lietas, ko tava sirds tev vēlētos pateikt

Izvairies no veltām cerībām un pārbaudi patiesību

Visbiežāk atvienošanās notiek tādēļ, ka mēs vēlamies justies tā, kā esam izdomājuši, bet atklājam, ka patiesībā jūtamies pavisam citādi. Tad, mēs cenšamies uzspiest vēlamās emocijas, tā vietā, lai pieņemtu patiesās. Neļauj citiem cilvēkiem norādīt, kā tev būtu jājūtas.

Sirdsbalss pret prāta domām par sirdsbalss lomu

Pieņem savas jūtas, tie ir formulējumi, kas pastāv bez attaisnojumiem un pamudināšanas uz kaut ko. Atturi prātu no iedziļināšanās un racionalizēšanas, tu jutīsi, ka papildus komentāri tikai traucē. Emocijas nav jāpārfrāzē un jāpārbauda, tās tiek paustas kā pieredze, kas atspoguļo iekšējās sajūtas.

Esi drosmīgs/-a

Mūsu sirdsbalsis ir mežonīgs un spēcīgs instruments. Tās var izvest mūs neskādētus cauri mīnu laukam, kā arī palīdzēt atrast pelnīto atalgojumu. Mums jābūt gana drosmīgiem, lai sekotu sirdsbalsij. Mūsu sirdij jāuzstāda mērķis, bet garam un prātam jāspēj tas pārvērst realitātē.

Apzinies un cieni savas jūtas

Mūsu sirdsbalss vilina mūs pieredzēt lielas lietas, bet tā arī pakļaus mūs nepieciešamajām sāpēm. Tas viss notiek cēla mērķa labad, sliktākais, ko varam darīt ir apspiest sirds alkas. Atceries, ka viss ir laicīgs un pakļauts pārmaiņām. Piedzīvojot mirkli, mēs absorbējam labāko, ko tas sniedz.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru