4. marta dienas horoskops – veiksme tevi nepametīs!

Auns Atmet ar roku sīkumiem un visām nebūšanām, šodien koncentrējies tikai uz to, kas tev patiešām ir svarīgs! Neaizmirsti veltīt laiku saviem mīļajiem!

Vērsis Palutini sevi un savus ģimenes locekļus, jo šī diena ir piemērota, lai iepirktos! Izpelnīsies uzslavas no kāda ļoti svarīga cilvēka.

Dvīņi Veiksme tevi nepametīs, ja vien dancosi pēc tās stabules, ievērojot noteikumus! Nelien tur, kur tevi neviens negaida, bet gan parādi sevi labākajā gaismā!

Vēzis Būsi neapmierināts ar kāda līdzcilvēka attieksmi pret tevi. Iespējams, tiksi aizskarts, taču centies to neņemt pie sirds, bet gan uzmanību veltīt sevis pilnveidošanai.

Lauva Panākumi nenāks tik ātri, cik cerēts, tāpēc nobruņojies ar pacietību un veic darbus ar augstu atbildības sajūtu. Atceries – labs nāk ar gaidīšanu!

Jaunava Ideāls laiks, lai pierādītu savas spējas profesionālajā lauciņā. Nebaidies izteikt savu viedokli un tikt pamanītam!

Svari Nespēsi koncentrēties uz darbu, jo tevi uztrauks tās lietas, kas risinās tavā personīgajā dzīvē. Atslābsti un atvelc elpu – viss nav tik traki, cik šobrīd izskatās!

Skorpions Gribēsi filozofēt par dzīvi, taču darāmo darbu kaudze tev šo iespēju liegs. Sākumā paveic darbus un tikai tad domā par izklaidi!

Strēlnieks Ja ieplānota tikšanās, tad dari visu, lai šis cilvēks ar tevi justos komfortabli un nepiespiesti. Ieteicams pievērst uzmanību svešvalodām un ārzemju kultūrai.

Mežāzis Nākotnes ieceres kļūs skaidrākas, līdz ar to arī tavs prāts mazliet nomierināsies. Piemērota diena jaunu kontaktu dibināšanai.

Ūdensvīrs Nepasaki to, ko vēlāk varētu nākties nožēlot! Emociju uzplūdi nav attaisnojums aizskarošiem vārdiem, tāpēc centies sevi savaldīt!

Zivis Saskarsies ar daudziem kārdinājumiem, taču centies tiem pretoties, un sākumā tiec galā ar darbiem, lai vēlāka nodošanās baudām būtu pelnīta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru