4. martā dzimušie – kādi viņi ir?!

 

 

Jūsu spēja iekļūt cilvēku iekšējā pasaulē norāda uz to, ka jums piemīt dabas dotas ekstrasensorās spējas. Jūs esat ietiepīgi un apķērīgi, ļoti ātri “uzsūcat” zināšanas. Neskatoties uz to, ka jūs izjūtat vēlmi pēc stabilitātes, jums nepatīk monotons darbs, jo gala rezultātā tas noved pie nemiera.

Līdz 16 gadu vecumam jūs esat ļoti jūtīgi. No 17 līdz 46 gadu vecumam jūs ieejat jaunā fāzē, kļūstat daudz pārliecinātāki par sevi un drosmīgāki, kas izpaužas jūsu alkās pēc jauniem izaicinājumiem. Pēc 47 gadu vecuma aug jūsu vēlme pēc stabilitātes, finansiālās drošības un emocionālā līdzsvara.

 

Lasi vēl: ZIVIS – mīlestība, attiecības, laulība; bieži vien piedzīvo neatbildētu mīlestību!

Jūs esat atsaucīgi un sabiedriski, mīlat strādāt komandā. Iemācoties pieņemt dzīvi tādu, kāda tā ir, jūs sevī attīstāt ļoti spēcīgu personīgās brīvības sajūtu. Protat strādāt ar cilvēkiem. Esat apveltīti ar labu intuīciju.

Jums piemīt šarms. Jums ir ļoti daudz draugu un labas attiecības ar apkārtējiem. Jūs parasti pievelk ļoti gudri, interesanti un par sevi pārliecināti cilvēki. Jūs piesaista centība un apņēmība cīņā ar dzīves grūtībām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru