4 noslēpumi, kurus nevienam nevajadzētu atklāt

Nesaskaņas ģimenē

Katrā ģimenē ir problēmas, un iesaistītie cilvēki nepavisam nevēlas, lai par ģimenes iekšējām lietām uzzinātu citi. Tās parasti ir ļoti personiskas problēmas, un, ja arī tu vēlies paskaidrot savu nostāju konkrētajā situācijā, pārējiem ģimenes locekļiem tas varētu šķist ļoti apkaunojoši un liktu justies neērti. Turklāt vairāk negatīvisma nepalīdzēs atrisināt problēmu. Tāpēc ļauj konfidenciālai informācijai tādai arī palikt.

Tavas zināšanas

Ja tu piedzīvo kaut ko jaunu, kas sniedz tādu kā atklāsmi, tad šīs sajūtas un jauno redzējumu var paust dažādos veidos, nevis vienkārši paziņojot visiem. Tas pats attiecas arī uz izglītību un jebkādām jaunām zināšanām – stāstot par tām un slavējot sevi var panākt pretēju efektu. Ja kāds vēlēsies zināt, kādas ir tavas profesionālās iemaņas un zināšanas, tad to pajautās pats. Tikmēr tu vienkārši liec pārējiem novērsties.

Tavi labie darbi

Stāstot par to, cik daudz laba esi izdarījis un par cik labu cilvēku centies kļūt, tu izbojā visu labo priekšstatu par nesavtīgumu tavā rīcībā. Turklāt, tā ir necieņas izrādīšana pret pārējiem, jo tu patiesībā stāsti, ka esi labāks par viņiem. Būt labam cilvēkam ir tikai pašsaprotami, un nevajag gaidīt uzslavas par labiem darbiem.

Tavi slēptākie mērķi

Kad runājam par nākotnes iecerēm, smadzenes uztver šo runu kā produktīvu sasniegumu un tuvošanos mērķa sasniegšanai. Nav svarīgi, kam to stāsti, jo pārmērīga stāstīšana par mērķiem rada pāragru sajūtu, ka viss jau ir padarīts, un rezultātā zūd motivācija turpināt iesākto.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru