4 padomi, kā stiprināt savas spējas uztvert garīgo enerģiju!

Sajust enerģiju patiesībā nav nemaz tik grūti, mūsu ķermenis to dara visu laiku. Mūsu prāts un ķermenis ir speciāli izveidots, lai sajustu enerģijas atsevišķi. Zinātnieki ir pierādījuši ar mērījumiem, ka smadzeņu viļņi „savienojas” starp diviem cilvēkiem, kuri nav pat fiziski vienā telpā. Šiem diviem cilvēkiem pat nav nepieciešama emocionāla saikne. Daži zinātnieki pat izsaka teorijas, ka ar šo paņēmienu var uztvert nākotnes enerģiju un uzzināt kas notiks pirms tas notiek. Dzīvniekiem jau tas daļēji izdodas, jo viņiem ir vieglāk nodalīt uztverto enerģiju, jo tās ir daudz mazāk nekā cilvēku smadzenēm. Mums ir „stiprākie uztvērēji”, kādi ir, zināmi cilvēkiem. Metafizisko enerģiju pašu par sevi nevar izmērīt, taču tās ietekmi uz cilvēkiem var novērot. Pētījumi liecina, ka mūsu ķermenis uztver dažāda veida enerģijas mums par to pat neapzinoties.

Bieži vien ir dzirdēts un iespējams pat sajust, kā ieejot svētnīcā vai baznīcā enerģijas vilnis pārņem mūs, līdzīgi ir mežā, kur mūs ieskauj mierpilna harmoniska enerģija, mēs varam sajust arī citu cilvēku enerģiju. Ir tikai jācenšas tā nošķirt no pārējām apkārt esošajām enerģijām. Esot mierīgiem un ļoti koncentrējoties uz šo lietu, mēs varam sajust enerģiju. Esot telpā divatā ar citu cilvēku mēs sākam sajust to, ko jūt otrs cilvēks – bez kontaktēšanās.

Daži labi paņēmieni, kā trenēt savu enerģijas uztveršanas spēju:

1.Aizver acis. Šis process uzreiz izslēdz mūsu redzes sensoru, kas ļoti bieži mums novērš uzmanību. Šādi arī var labāk koncentrēties uz sevi un savām sajūtām, palīdzot apjaust apkārtējo vidi.

2.Nākamais solis ir sajust kā jūtās tavs ķermenis: silti, auksti vai karsti. Varbūt tu esi sasprindzis? Vai pamanīji, ka kāda ķermeņa daļa nejūtas ērti? Mēs bieži ignorējam šādas sajūtas ikdienā.

3.Elpo,jo elpošana palīdz „mūsu” enerģijai kustēties ķermeni brīvāk, palīdzot pārnest informāciju. Tas arī palīdz atslābināties muskuļiem un atbrīvot prātu no domām. Šī ideja nāk no Indijas, ka ķermeņa enerģija tiek pārnesta ar elpošanu un tādējādi mēs atbrīvojamies.

4.Tagad atver acis un lēnām piecelies, apstaigā apkārt telpai, kurā atrodies. Izstaigā lēnām perimetru un apstājies tur, kur tev šķiet, ka kaut kas mainījās tavās sajūtās ķermenī, ko iepriekš uztvēri. Tas var būt jebkas, kņudoņa vai pat sāpes, bet varbūt tev palika karstāk. Tātad apsveicu, šajā vietā ir enerģija, kura tev liek konkrēti tā justies un tu to sajuti. Vari brīvi improvizēt, kā pielietot šo informāciju, jo tai noteikti ir miljoniem pielietojumu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru