4 pazīmes, kas var liecināt par to, ka mīļotie no viņpasaules cenšas ar tevi sazināties

1.Sapņi.

Kad mīlētie tevi apciemo sapnī, tas šķitīs mierīgāk un reālāk, kā sapņi līdz tam. Tev nešķitīs, ka tu skaties no malas, tev drīzāk būs sajūta, ka tev ir kontrole pār saviem sapņiem.

Bieži, kad tuvie tevi apmeklē sapnī, tu pamodīsies pēkšņi – visticamāk nakts vidū, cenšoties atcerēties, par ko tu sapņoji.

Lai padarītu šos apciemojumus vieglākus mīļajiem aizsaulē, sāc pievērst uzmanību saviem sapņiem, pieraksti tos. Turi sapņu-grāmatu pie gultas. Kā arī, pirms dodies gulēt, paziņo saviem tuvajiem, ka tu vēlētos viņus satikt savos sapņos.

2.Neizskaidrojama enerģija.

Elektrība ir tāda enerģijas forma, ar kuru viegli spēj manipulēt gari. Kad tu domā par saviem mīļajiem vai svini ģimenes svētkus, domājot par tuviniekiem, kuri ir aizsaulē, ievēro, vai elektrības spuldzītes nesāk neierasti mirgot. Vai arī elektrotehnika nesāk „uzvesties” dīvaini, citādi.

3.Dažādas zīmes.

Neskaitāmi daudz un dažādi notikumi var notikt tavā dienas ritmā. Un var būt pat tā, ka tev šķiet – neviens no šiem notikumiem neizceļas. Bet, iespējams, tu ievēro vienkāršus notikumus, kas, notikuši, aizņem visu tavu uzmanību. Var būt, ka tu saņem zīmi no garu pasaules.

Vairums no šīm zīmēm ir smalkas, neuzkrītošas. Visticamāk, tu nesaņemsi zīmi, kas izpaudīsies kā parāde, kas dodies gar tavu māju, turot zīmi „Tavi tuvinieki aizsaulē sūta sveicienus!”. Ticamāk, ka, piemēram, kad domāsi par savu vecmāmiņu, kas vairs nav starp dzīvajiem, viņas bilde, kas piestiprināta pie sienas, nokritīs; vai arī ejot pa ielu, kāds tev pretī sniegs, pārdos viņas mīļākās puķes. Tā var nebūt specifiska zīme, kādu tu esi prasījis, bet, ja tā notiek, kad domā par tuvajiem, tā visticamāk ir zīme.

4.Tuvinieki citos cilvēkos.

Viena no zīmēm – tu satiec kādu, kas izskatās gluži tāpat, kā tavi tuvinieki aizsaulē. Iespējams, ka tev pat šķitīs – tavs tuvinieks iemiesojies cita cilvēka ķermenī. Reiz kāds vīrs, iedams pa parku, sajutis savas sen aizsaulē aizgājušās vecmāmiņas smaržas. Sieviete, kas gāja pa priekšu viņam, pagriezās un pasmaidīja, bet, sievietes sejas vietā vīrs ieraudzīja savu mīļoto vecmāmiņu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">linards</cite>

    un ko jus panacat ar so te ka liekat cilvekiem lasīt?mes visi to jau apzinamies,bet es saprastu ja jus butu skaidrojuai ko mums darīt talak ja mes to esam piedzivojusi…….laikam jau neko,un tapec jega nau nekada no si raksta.

Pievienot komentāru