4 rīta mantras, kas iedvesīs tevī spēku un pārliecību jaunai dienai

Mantras ir vārdi vai skaņas, kas, atkārtoti, uzlabo spēju koncentrēties meditācijas ceļā. Tieši koncentrēšanās ļauj mums piekļūt dziļākajam „es”, kur meklējamas atbildes un norādes. Mantras, izmantotas uzsākot ik rītu, spēj noteikt virzienu, kurā tava diena izvirzīsies. Ar tām tu spēj novirzīt savu enerģiju un domas tieši tā, kā pats vēlies.

Šajā rakstā apkopotas četras spēcīgas mantras, kas ievirzīs tavu dienu pareizajā gultnē:

 

1.”ES EKSISTĒJU!”

Atkārto: „Es eksistēju!” rīta meditācijas laikā, lai spētu atkal apjaust savu identitāti un eksistenci. Sāc mierīgi un klusu, sakot „Es eksistēju!”. Apjaut šo mirkli. Praktizē sevis nenosodīšanu. Saki „Es eksistēju!” lai atsvaidzinātu prātu pirms aizņemtas darba dienas.

2.”ESMU SPĒCĪGS!”

Atkārtojot mantru „Esmu spēcīgs!” tu definē sevi kā spēcīgu indivīdu, kas spēj kontrolēt ikvienu situāciju un domas. Tu apzinies savu spēku un likteni, tu spēj ieraudzīt tā dāvanas un spēkus. Tava absolūtā laime gulstas uz taviem pleciem, tādēļ tu spēj teikt „Esmu spēcīgs!”.

3.”ES MĪLU!”

Atkārto „Es mīlu!” mantru ik rītu atkal un atkal. Katru reizi, kad izelpo, nodomā vai pasaki, ka mīli. Tu sāksi apzināties, ka dzīvē ir tik daudz kas, ko mīlēt un par ko mīlēt. Ja jūties noskumis vai uztraukts, saki „Es mīlu!” un tu atkal atcerēsies, kas ir tie iemesli, kādēļ tu katru dienu celies un ej. Jo tu kādu mīli!

4.”ES ESMU!”

Jā, tu esi! Tu esi viss! Un Visums! Atkārto „Es esmu!” un apjaut savu eksistenci un ietekmi uz pasauli. Tu esi šajā pasaulē un tu esi tas, kas vēlies būt. Prieks par dzīvību un spēju dzīvot plūst tevī. Pamēģini izteikt „Es esmu!”, atverot acis no rīta, pirms pār tavām lūpām izteikts kas cits.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru