4 soļi, kā piekļūt zemapziņas līmenim

1.ĻAUJIES ATBRĪVOŠANAI!

Atbrīvošana jeb atbrīvošanās ir izaicinājums daudziem no mums, bet tā ir ceļš pretim dziļākai sevis saprašanai un iepazīšanai. Atrodi vietu, kurā neviens tevi nespēj iztraucēt. Sēdi vai guli ērtā pozā. Ja sēdi, izmanto biezu segu vai mīkstinājumu, lai ļautu kauliem – gurniem un ceļiem – būt ērtā pozā. Ja guli, ar pleciem atbalstiem pret zemi, lai atvieglotu sirdi. Novieto rokas gar sāniem un plaukstas pavērs uz augšu. Atbrīvo kājas, nesasprindzini tās. Atbrīvo arī savas acis, viegli veries apkārt vai vienkārši aizver tās – dari to, kas sniedz tev vislielāko komforta sajūtu.

2.KLAUSIES!

Klausies savas elpas skaņās. Ja tava elpa ir strauja un saraustīta, nomierini to, ievelkot dziļas ieelpas un izelpojot dziļas izelpas. Tas arī nomierina prātu. Ieklausies savas sirds pukstos, sinhronizē tos ar sava ķermeņa ritmu – tu jutīsi, kad tas būs sasniegts. Jo vairāk tu ieklausīsies un koncentrēsies uz savu elpu, jo labāk tu apjautīsi sevi šajā brīdī, atbrīvojoties no domām un saspringuma.

3.ATRODI SAVU CEĻU.

Ļaujoties vadītai meditācijai vai jogai, tu būsi uz ceļa, lai sasniegtu dziļo meditāciju un spēcīgu vizualizāciju. Vislabāk to sākt, uzmeklējot attiecīgo mentoru. Vadīta meditācija nostādīs tavas vēlmes pret darbu, vēlmēm, sapņiem un ieradumiem tieši tā, kā tu tās vēlēsies redzēt.

Vadītā meditācija uzreiz arī nenozīmē kontaktu ar meditācijas pasniedzēju. To vari veikt, vadoties pēc labām meditācijas grāmatām vai pat mobilajām aplikācijām. Cita iespēja ir smadzeņu viļņu mūzika, kas spēj izmainīt Alfa, Deta vai Teta viļņu stāvokļus, savā veidā pat ieprogrammējot mūs labākam prāta stāvoklim.

4.ESI KONKRĒTS UN SKAIDRS!

Jo biežāk trenēsies, jo labāk tev pašam. Centies katru dienu atrast laiku, lai rezonētu ar sevi. Un, ja vēlies vēl vairāk, pievērsies atjaunojošajai jogai – gan fiziskajai, garīgajai.

 

Piekļūšana zemapziņai spēj palīdzēt tev atbrīvoties no kaitīgajām iezīmēm tevī, kā arī tā var atbrīvot no sajūtas, ka dzīvo „autopilotā”. Ar regulāru praksi, tu izbaudīsi labsajūtu un paš-apjausmi vēl nepieredzētā līmenī. Iespējams, pat apjautīsi savu mērķi un aicinājumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru