4 veidi, kādos atkal-atcerēties, kas Tu esi un kurp ved Tavs ceļš

  1. Lūdzies!

Lūgšanās ir spēks! Un tās nav uzreiz jāasociē ar kaut ko reliģisku, jo lūgšana var būt par jebko un jebkam. Tā galu galā ir vairāk par pašu cilvēku, nevis spēku, kuram to veltam. Lūdz piedošanos sev, lūdz palīdzību, spēku, lūdz to, kas tev nepieciešams. Lūdzoties tu piekļūsi tādiem prāta kambariem, par kuriem nebūsi iedomājies.

  1. Esi dabā!

Esot dabā uz mums iedarbojas kāds neaprakstāms spēks, garīgs un bezgala spēcīgs, ko spējam sajust mēs visi. Dažiem šī atrašanās dabā var būt vienkārša pastaiga pa parku, kamēr citiem nepieciešama absolūta vientulība vispamestākajā mežā, jūras piekrastē vai upes krastā. Saullēkti, saulrieti, spēcīgs vējš vai lietus – tas viss spēj mūs uzlādēt, lai atgrieztu domas to īstajā gultnē.

  1. Mācies!

Mācīšanās ir ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa visos vecumus. Mācīšanās ļauj nepalikt vienā mirklī, tā piespiež sekot laika plūdumam, saglabājot asu un skaidru skatījumu uz pasauli. Mācīšanās padara mūs par drosmīgākiem un labākiem cilvēkiem. Vai tu mācies skolā, savam priekam, apgūsti jaunu hobiju – visas šīs nodarbes paplašina tavu zināšanu horizontu, atkal un atkal atgādinot par tavu spēju plašajām robežām.

  1. Kusties!

Daži pat ir teikuši, ka skriešana ir izglābusi viņu dzīves (ne skriešana bēgot no agresīva zvēra, bet sportošana). Ja ikdienā jūti, ka sāpes vai pārdzīvojumi tevi pārņem, uzvelc skriešanas apavus un dodies ārā. Noskrien savas emocijas! Ļauj, lai tavs prāts atjaunojas, bet ķermenis piepildās ar prieka hormoniem. Saglabā prātu skaidru, lai atkal atrastu savu ceļu, kad šķiet, ka vairs nezini, kas esi.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru