4 vispiesardzīgākās un uzmanīgākās Zodiaka zīmes

Angļiem ir tāds teiciens – better safe than sorry  – , jeb labāk būt drošībā, nekā vēlāk nožēlot. Šīs zodiaka zīmes ir vispiesardzīgākās un jau laikus sagatavojas neparedzētiem gadījumiem.

Plānojot notikumus, viņi padomā par visu, piemēram, ēdienu, ko pasniegs viesiem, sagatavojoties pat ļaunākajam scenārijam. Tāpēc, ja kaut kas noies greizi, viņi vienmēr būs tam gatavi.

 

MEŽĀZIS

Vai tā ir ballītes organizēšana vai vienkārši ikdienas gaitas, Mežāzis parasti ir vispiesardzīgākais. Viss tiek pārdomāts līdz sīkākajām niansēm, sākot ar to, kā noturēt viesu bērnus vienuviet, lai viņi neizvandītu visu māju, kā arī to, ar ko cienāt viesus, kuriem ir kāda pārtikas nepanesība. Katram gadījumam ir padomāts par plānu B, pat darba vietā. Mežāzis vienmēr padomā par sliktāko iespējamo scenāriju, tāpēc pilnībā sagatavojas visam. Viņu nekad nevar pieķert nesagatavotu, jo viņam piemīt analītiska un reizē arī negatīva domāšana. Katrs plāns sākas ar vārdiem “ja nu kaut kas noiet greizi”, un tāpēc ir jābūt gatavam.

JAUNAVA

 Jaunava visu kārtīgi izanalizē un katrai problēmai piemeklē atbilstošāko risinājumu. Viņa ir ārkārtīgi piesardzīga un piedomā pie tā, lai plāna neizdošanās gadījumā rastos vismazākais iespējamais ļaunums. Visos scenārijos ietilpst doma arī par to, kā saglabāt tīru māju. Kārtība un disciplīna ir tās lietas, kas viņai liks justies labāk, ja arī pasākums neizdosies, kā iecerēts.

AUNS

Arī Auns ir viena no piesardzīgākajām zodiaka zīmēm. Viņš ne tikai padomā par rīcību sliktākā scenārija gadījumā, bet arī spēj katrai problēmai  atrast vislabāko risinājumu. Aunam patīk izmantot katru iespēju, tāpēc viņš uz sanāksmi ieradīsies pirmais, izmantos savas priekšrocības un uzzinās vajadzīgo informāciju, lai pirmais sasniegtu mērķi.

VĒRSIS

 Vērsis vienmēr ir gatavs ļaunākajam. Visbriesmīgākais, kas varētu notikt, viņaprāt, būtu zaudēt pārāk daudz ieguldītās naudas vai tikt iesaistītam negodīgos biznesa darījumos. Viņš vienmēr konsultēsies ar advokātiem un juristiem un pārbaudīs visas iespējas, lai gadījumā, ja notiek kas slikts, viņš varētu sevi pasargāt arī no juridiskā viedokļa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru