4 zodiaka zīmes, kurām grūti pierast pie attiecībām

Noskaidro, kurām zodiaka zīmēm ir visgrūtāk pierast pie attiecībām.

Šīs četras zodiaka zīmes ir tās, kurām ar attiecību uzsākšanu ir zināmas problēmas. Dažām no tām attiecību veidošana ar kādu cilvēku piekaļ viņus vienā vietā un viņiem nākas ziedot visu savu līdzšinējo brīvību. Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju top 4?

DVĪŅI

Tev ir potenciāls izveidot ideālas attiecības, bet tu nespēj izdomāt, ko pats vēlies tajās redzēt. Tavai iespējamai otrajai pusītei ir nepatīkami justies tā, it kā viņa tev nebūtu gana laba, jo tu vienmēr skaties šim cilvēkam garām, lūkojoties pēc kā labāka, tiecoties pēc nepastāvoša ideāla. Tev vajadzētu uzņemties atbildību pret tiem, kas nav tev vienaldzīgi.

STRĒLNIEKS

Tu domā, ka attiecību veidošana ar kādu cilvēku piekals tevi vienā vietā un tev nāksies ziedot visu savu līdzšinējo brīvību. Attiecības tevi apmierina līdz kādam konkrētam brīdim, pēcāk tu vienkārši salasi savas mantas un negaidīti pazūdi, dažkārt pat nebrīdinot. Likšana tev uzņemties atbildību ir kā vēja ķeršana ar salmiņu: praktiski neiespējama.

ŪDENSVĪRS

Ir iemesls tam, kādēļ mums ir jūtas – ne tikai, lai padarītu mūsu dzīves interesantākas, bet arī, lai ietekmētu visu, ko mēs darām. Tu neesi emociju lielākais fans, kā arī lai tās apjaustu tev nepieciešams ilgāks laika sprīdis, nemaz nerunājot par rīkošanos to iespaidā. Ņem vērā, ka bezemocionalitāte jau saknē nokauj mīlestību.

AUNS

Kad tu satiec kādu cilvēku, kuru uzskati par “Īsto un vienīgo”, tu entuziastiski meties viņam virsū, bet tiklīdz attiecības sāk atņemt laiku tavām aktivitātēm, tu jūties iegrožots. Kad pierodi pie savas otrās pusītes, tu vairs neko neturi sevī un izturies pret viņu vadoties pēc sava mainīgā garastāvokļa.

Tu ātri tiksi pāri dusmu uzplūdiem, bet tas nenozīmē, ka tik pat viegli būs tavai otrajai pusītei. Turēties pretī tavam garastāvoklim nav viegls darbs, tāpat kā tikt līdzi taviem piedzīvojumiem un aktivitātēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru