4 Zodiaka zīmes, kurām nepieciešams visilgākais laiks, lai iemīlētos

 

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes iemīlas visretāk, tomēr, ja tas notiek, tad tas ir pa īstam!

Zivis un Vēzis ir vienas no emocionālākajām Zodiaka zīmēm, tieši tāpēc tieši viņi iemīlas visātrāk. Auns ir impulsīvs un nedaudz traks, ja kaut ko dara, tad ar visu savu sirdi un dvēseli – it īpaši, ja tas ir saistīts ar attiecībām, taču arī viņš visai ātri iemīlas. Uzzini, kuras Zodiaka zīmes ir pretstats šīm!

Vai esi šo zīmju TOP 4?

 

Dvīņi

Šī Zodiaka zīme noteikti nav pie tām, kas iemīlas visātrāk, tieši pretēji, Dvīņiem ir nepieciešams ilgs laiks, lai iemīlētos un saprastu to, ka viņš otru cilvēku mīl. Viņi drīzāk ir tik harizmātiski un šarmanti, ka citi viņos iemīlas ātri. Dvīņi ir ļoti komunikabli, ātri vien citiem spēj iepatikties, atsevišķos gadījumos tas citus noved pie mīlestības, taču ar pašiem Dvīņiem ir citādāk – viņam kāds var iepatikties, taču var gadīties, ka līdz patiesai mīlestībai tas viņus nenoved.

Vērsis

Viņam ir grūti izlikt savas jūtas vārdos, viņš izvēlas to darīt ar darbiem. Grūti ir arī atzīties mīlestībā. Vērsim ir svarīgi, lai viņa mīļotais cilvēks ar viņu būtu uz viena viļņa, lai viņiem būtu par ko runāt, kā arī, lai attiecībās būtu uzticība no partnera puses. Vērši kā tādi ir ļoti uzticīgi, nemēdz krāpt.

Tomēr, esot cilvēki, kas ir stabili un pa dzīvi vadās pēc loģiskās domāšanas, viņiem nepieciešams laiks, lai pierastu pie partnera un parādītu arī savu emocionālo un jūtīgo pusi.

Ūdensvīrs

Viņi ir loģiski domājošas būtnes, nevis emocionāli. Nereti tiek uzskatīta arī par visinteliģentāko Zodiaka zīmi, tieši šī iemesla dēļ viņam ir visgrūtāk iemīlēties. Viņš daudz uzmanības velta sev un sevis izglītošanai, tāpēc viņam bieži vien pat nav laika, lai domātu par mīļoto un pamazām iemīlētos. Tomēr, ja viņš kādam pasaka trīs maģiskos vārdus – “Es tevi mīlu”, tad variet būt droši, ka tas ir pa īstam.

Strēlnieks

Viņi meklē jaunas un asas izjūtas uz katra stūra, nereti spēlējas ar citu jūtām un lauž citu sirdis, tas, protams, ne vienmēr notiek apzināti. Strēlnieki var uzsākt attiecības ar kādu un pēc laika saprast, ka visas simpātijas ir zudušas, tāpēc otru nākas sāpināt. Iemīlas reti, taču, ja tas notiek, tad tas ir pa īstam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru