4 Zodiaka zīmes, kuras nespēj tikt galā ar stresu

 

JAUNAVA

Jaunavām ir ļoti daudz labu īpašību, kas ir apbrīnas vērtas. Piemēram, viņas pievērš uzmanību katram sīkumam,  un metodiskā pieeja katrai dzīves situācijai ļauj gūt panākumus.

Tomēr līdz ar gūtajiem panākumiem viņas kļūst ļoti paškritiskas. Bieži vien šī iemesla dēļ Jaunavas novēršas no citiem un, zaudējot kontroli pār situāciju, viņas sāk sevi šaustīt.

SKORPIONS

Skorpioni ir ļoti labi draugi. Šīs sievietes ir aizrautīgas, neatlaidīgas un ļoti uzticīgas. Nav grūti ieraudzīt viņu gaišo pusi, jo viņas ir ļoti gudras un pozitīvas.

Tomēr sajūtot, ka kaut kas nav kārtībā, vai nezinot, kā rīkoties, viņas kļūst noslēgtas, pasīvi agresīvas un ārkārtīgi greizsirdīgas. Stresa situācijās (piemēram, attiecību, draudzības, vai pat pārmērīgās slodzes dēļ) viņas pārstāj rīkoties racionāli.

ZIVIS

Lai arī Zivis ir pašaizliedzīgas, un to neviens neapšauba, tas reizēm var kļūt arī par trūkumu. Viņas bieži kļūst par (vai arī tēlo) upuri, pat ja nemaz nav iesaistītas konkrētajā situācijā. Kad cilvēki sāk izmantot viņu labās īpašības savā labā, Zivis izjūt spiedienu uz sevi un salūst.

Zivis varbūt šķiet klusas un domīgas, taču katram ir savs pacietības mērs, un, kad tas ir sasniegts, tad labāk atkāpties. Beigu beigās Zivis gan atgriežas pie savas maigās dabas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru