4 Zodiaka zīmes, kuru starpā ir ļoti šarmanti un neatvairāmi vīrieši

vir

Šo 4 zodiaka zīmju vīrieši ir tie, kuri saņem diezgan lielu piekrišanu no pretējā dzimuma puses!

Lasi arī: Vīriešu horoskops: uzzini, ar ko īpašs ir katras zodiaka zīmes vīrietis!

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvis sevī apvieno vairākas ideālā vīrieša rakstura iezīmes. Viņš ir pacietīgs, gudrs un strādīgs. Viņš nekad neapvainos mīļoto neuzticībā, pirms pats nebūs līdz galam ticis skaidrībā ar šo situāciju un viņam nebūs pierādījumu viņa taisnībai un partnera vieglprātībai, taču, ja viņš līdz kam tādam aizraksies, tad tas gan varētu viņu izvest no līdzsvara stāvokļa, tāpēc vicināt sarkanu lupata Vērša priekšā noteikti nav vērts, jo tādā gadījumā viņš otru var diezgan sāpīgi sabadīt. Vērsis ļoti labi pelna, taču nekad neļaus sievietei palaist naudu vējā. Vērsis ir izslavēts ar savu labo apetīti, tā kā ar sviestmaizēm un kaut kādām ātrajām uzkodām iztikt nevarēs, būs vien jāpērk kāda pavārgrāmata!
Turklāt, viņš kā vīrs ir gandrīz vai ideāls – mīļš, gādīgs un maigs!

Lasi arī: Šo 4 Zodiaka zīmju vīrieši ir visuzticamākie; mīļoto krāpt nav raksturīgi

 

DVĪŅI

Lai labāk saprastu vīrieti – Dvīni, mums nāksies vērsties pie šīs zīmes mitoloģiskā raksturojuma. Tas ir divu brāļu tēls, kuri apskāvušies stāv un skatās viens uz otru – viens no viņiem dzīvo mirušo valstībā, bet otrs starp dzīvajiem. Tā arī ir realitātē – bieži vien šis vīrietis ir iegrimis pats savu ilūziju pasaulē, viņam ir savs skatījums uz ģimeni un uz sievieti. Galvenais – netraucēt viņam sapņot, bet gudri izvest viņu no šī stāvokļa, atbrīvot no šaubām un nedrošības sajūtas. Dodiet viņam iespēju būt dažādam, un jums liksies, ka blakus dzīvo ne viens, bet gan vairāki cilvēki. Šī vīrieša noskaņojums var mainīties zibens ātrumā – vienā brīdī viņam vajag mierinājumu, jau nākamajā ko citu, bet pēc stundas viņš atkal būs laimīgs. Esi gatava tam, ka tavs iemīļotais ļoti mīl runāt, viņš tiešām ir lielisks orators! Dvīnis ir īsts dzīves ceļa radītājs – viņš atradīs izeju no jebkuras sarežģītas situācijas un noteikti norādīs pareizo ceļu!

Šie vīrieši nav gluži radīti attiecībām, bet pretoties viņiem tik tiešām nav viegli. Ļoti šarmanti un valdzinoši. Šis vīrietis ir kārtīgs jautrības un kaisles iemiesojums!

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru