4 zodiaka zīmes par kurām sākotnēji rodas nepareizs priekšstats

Lūk, 4 zodiaka zīmes, par kurām pirmais iespaids ne vienmēr ir pareizs.

Ja arī tava horoskopa zīme ir starp šeit nosauktajām, tad vari sevi apsveikt – tu neesi kā atvērta grāmata. Taču reizēm nav viegli, ja citi par tevi ir nepareizajās domās, uzskatot, ka esi pavisam citādāks.

VĒRSIS

Sākotnēji šķiet, ka Vērsis ir piezemēts un nopietns, bet līdzko viņu iepazīst tuvāk, saprot, ka patiesībā viņš ir jautrības alkstošs izklaides mīļotājs. Vērsis ar savu esamību garantē mieru visapkārt, tomēr viņš mēdz būt arī nedaudz valdonīgs savā uzvedībā. Šī zīme ir ārkārtīgi uzticama un komiska. Vērši ir brīnišķīgi draugi.

SKORPIONS

 Arī Skorpioni sākotnēji rādās kā klusi un nopietni, bet salaužot viņu čaulu, tie kļūst par kaislīgiem un aizraujošiem indivīdiem. Viņi mīl sarkasmu un jokus, bet dažkārt var būt pa galam nopietni. Skorpioni kaislīgi izturas pret tiem, kurus mīl un to, kas viņiem patīk, tādēļ nekad nepārej viņiem ceļu, divu sekunžu laikā viņi var kļūt neticami draudīgi.

MEŽĀZIS

Sākumā Mežāži ir nopietni, bet, jo vairāk laika ar viņiem pavadīsi kopā, jo ātrāk uzzināsi, ka viņi ir smieklīgi un pa galam uzticami. Mežāzis smagi strādā, lai atstātu labu iespaidu, viņam riebjas neizdošanās un stress. Ja viņš izliekas nejūtīgs un vienaldzīgs, tad tikai tādēļ, ka viņam ir grūtības paust jūtas. Dziļi sirdī šīs zīmes pārstāvji ir kā mazi bērni.

DVĪŅI

Dvīņi ir mistrojums starp ekstravertu un intravertu personību. Viņi var būt ārkārtīgi smieklīgi, bet tikai labi pazīstamu cilvēku lokā. Dvīņi jūtās nedaudz neveikli savu sirdsāķīšu klātbūtnē, par spīti tam, viņi izbauda šo cilvēku klātbūtni. Viņiem labi padodas domu izteikšana vārdos, piemīt izteikta gudrība, kuru nedaudz nomāc slinkums. Dvīņi nekad nepalaidīs garām iespēju baudīt humoru vai labi pavadītu laiku. Viņiem patīk būt atzītiem un veidot draudzīgas attiecības ar cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru