4 Zodiaka zīmes, ar kurām attiecības ir īsta paradīze

 

VĒZIS

Attiecības ar vēžiem ir īsta paradīze, jo Vēži paši pēc savas būtības ir eņģeļi. Jā, tieši tā! Kaut arī spēj būt patiesi nejauks, viņš kopumā ir īsts zelta gabaliņš, jo vienmēr ir gatavs palīdzēt citiem – it īpaši savam mīļotajam cilvēkam.

Vēžiem nekad nekā nav žēl – ne savam laulātajam, nedz arī bērniem! No viņiem iznāk paraugvecāki – gādīgi un visus vienādi mīloši!

Vēzis tic, ka labu var panākt ar labu, tāpēc ar sliktu cenšas citiem neatdarīt. Jāteic, ka šīs zīmes pārstāvji spēj arī iedvesmot un motivēt, kas pat visslinkākajam cilvēkam noderētu!

ZIVIS

Zivis ir šausmīgi mīloši cilvēki, kuri, sakarā ar neveiksmīgu mīlas pieredzi, vienmēr arī centīsies būt par labiem partneriem. Zivis vienmēr cenšas mācīties no savas dzīves vislielākajām kļūdām – it īpaši attiecībās. Ja iepriekšējās attiecības bija neizdevušās, tad viņš par tām ilgi domās un tās ilgi analizēs, līdz nonāks pie secinājumiem par to, kas nogāja greizi. Ņemot vērā iepriekšējo pieredzi, Zivju zvaigznājā dzimušie darīs visu, lai tas neatkārtotos. Pats svarīgākais – viņš vienmēr par to runās atklāti, bet ne uzreiz!

Kaut arī attiecības ar Zivīm ir īsta mīlas paradīze, viņa partnerim tomēr jābūt pacietīgam – Zivis nespēj atvērties uzreiz!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru