4 Zodiaka zīmes, kurām parasti nav bērnu

Starp visu zodiaka zīmju pārstāvjiem ir tādi, kurām ir daudz kā kopīga, piemēram, tieksme dzīvot neatkarīgi un nepiespiesti. Tieši šīs īpašības liek noteiktās zodiaka zīmēs dzimušiem cilvēkiem biežāk atteikties no mātes vai tēva lomas par labu karjerai vai vienkārši brīvībai.

Mēģināsim viņus saprast. Mūsdienās kustība “Child-Free” vai “Bez bērniem” kļūst arvien populārāka, un daudzi pāri bieži atsakās radīt pēcnācējus, izskaidrojot to ar dažādiem iemesliem, bet pamatā to visu nosaka mātes instinkta trūkums un nevēlēšanās uzņemties atbildību.

Parasti no bērnu radīšanas neatsakās tās sievietes, kurām nav jumta virs galvas, ir maza alga vai trūkst izglītības un kurām bērns būtu vēl viena lieka mute. Tieši pretēji, tieši tās sievietes, kurām ir karjera, nauda un pat mīlošs vīrs, visbiežāk atsakās dzemdēt bērnus, neskatoties uz to, ka dzīvē viņām viss ir kārtībā. Kāpēc tā notiek?

1. Ūdensvīrs

Saskaņā ar statistiku tieši Ūdensvīra zīmē dzimušās sieviete visbiežāk nevēlas bērnus. Viņas vispār ir dīvainas būtnes. Iespējams, galvenais iemesls tam, kāpēc viņas nevēlas bērnus: viņas pieņem, ka bērns atņems pašu dārgāko – brīvību!

Jā, kad sievietei parādās bērni, noteikta viņas privātās dzīves daļa tiek pakļauta šīm mazajām būtnēm. Un, protams, vairs nevalda tāda bezrūpība un vieglums, kādu var izjust, kad vēl nav bērnu. Domas pastāvīgi saistītas ar bērnu: “Kā viņš jūtas? Ko ēda? Vai viņam ko nevajag?” Šādu jautājumu saraksts varētu būt nebeidzams. Cilvēks sevi pilnībā velta mīļajiem cilvēkiem, bet paša personība nedaudz aiziet otrajā plānā.

Ikviena sieviete – Ūdensvīrs, kas atsakās no mātes lomas, ir pārliecināta, ka viņai ir izvēles brīvība: dzemdēt vai nē? Tas nozīmē, ka starp divām izvēlēm – būt brīvai vai atkarīgai – viņa bieži izvēlēsies pirmo! Cits jautājums, vai viņa par šādu lēmumu nožēlos vecumdienās?

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru