Zodiaka zīmju pāri, kuri 2019. gadā izveidos attiecības

Kurš gan nevēlas atrast to īsto un vienīgo?! Ja šajā ziņā vēl nav paveicies, varbūt šis gads būs liktenīgs!

Lai atvieglotu lielās mīlestības meklējumos, esam ieskatījušies zvaigznēs un vēlamies tev pastāstīt par šī gada saderīgākajiem Zodiaka zīmju pāriem, jo pilnīgi iespējams, ka arī jūsu savienība ir šajā sarakstā!

AUNS + DVĪŅI

Ļoti spēcīga savienība. Ideāls pāris. Pēc temperamenta – uguns! Starp viņiem ir tāda jūtu ķīmija un sekss! Abi ir enerģiski un komunikabli – pār viņiem valda kaisle, kas ar laiku pilnīgi noteikti neizdzisīs. Tas viss tikai tāpēc, ka viņiem kopā ir interesanti. Starp viņiem nevalda vienaldzība, un arī sadzīve nespēs iznīcināt viņu jūtas. Viņi vienmēr ir spējīgi atbalstīt un papildināt viens otru. Dvīņi nenogurst uzkurināt Auna kaisli. Viņi ļoti labi izjūt viens otru. Neskatoties uz rakstura pretrunām, viņi ir domubiedri.

ŪDENSVĪRS + SVARI

Šis pāris ideāli sader it visā. Viņiem kopā ir interesanti, var runāt stundām ilgi. Viņi ir spējīgi rast kompromisus, kas ļoti stiprina šo savienību. Protams, ka ir arī savas ēnu puses. Svari ļoti baidās no vientulības, tāpēc viņiem ir nepieciešams, lai partneris gandrīz vienmēr būtu blakus. Ūdensvīram pirmajā vietā vienmēr ir draudzība, un tikai pēc tam kaisle. Ūdensvīrs savu jūtu izrādīšanā ir ļoti ieturēts, kas var nomākt Svarus, kuriem gribas vairāk siltuma un mīļuma. Šī pāra spēks viennozīmīgi ir tajā, ka viņi ir spējīgi vienoties.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru