4 Zodiaka zīmes, kurām parasti nav bērnu

2. Jaunava

Jaunavas daudzās lietās ir perfekcionisti un parasti daudz strādā, lai viņiem apkārt būtu kārtība. Liela daļa Jaunavu, kuras izvēlas nodzīvot dzīvi, neatstājot pēcnācējus, vienkārši nevēlas bojāt savu perfektumu, vai nu tas ir attiecināms uz figūru, veselību vai mājas kārtību. Bailes zaudēt perfekciju visapkārt laupa vēlēšanos palikt stāvoklī.

Bet iemesls var būt ne tikai šāds. Mātes instinkta trūkums Jaunavām bieži vien saistīts ar racionālu domāšanu, jo Jaunavas prot domāt loģiski: mūsu jau tā ir pārāk daudz! Tas ir sava veida izdzīvošanas instinkts. Tas ir lieliski novērojams dzīvnieku pasaulē, kuri pārstāj pāroties ļoti ierobežotā telpā. Viņi vēl varētu mierīgi dzemdēt, bet saprot: “Mums ir pārāk šauri, laiks to beigt!”

Tāpat arī vēlme visu izdarīt ideāli un pēc labākās sirdsapziņas reizēm rada šaubas: es nevarēšu būt laba māte! Šāda veida atrunas, protams, saistītas ar daudz dziļākiem iemesliem, kas katrai sievietei būs savi. Bet fakts paliek fakts: Jaunavas ļoti bieži izvēlas nekļūt par mātēm!

3. Strēlnieks

Pamanāms, ka Strēlnieka zīmē dzimušas sievietes arī bieži atsakās no bērniem vai izšķiras kļūt par māti vēlākā vecumā. Lielā mērā tas ir saistīts ar to, ka bērni vienkārši neietilpst viņu plānos, jo piedzīvojumu alkas un vēlme pēc pārmaiņām pārspēj mātišķos instinktus.

Gluži kā Ūdensvīri, arī Strēlnieki ļoti mīl brīvību un vēlas būt vairākās vietās vienlaicīgi. Ja viņi uzlūko mātišķumu kā jaunu piedzīvojumu, tad, protams, viņi nepaliek bez bērniem. Bet, ja bērni neietilpst viņu plānos par jauniem iespaidiem, tur neko nepadarīt.

4. Auns

Arī starp Auniem vidū ir daudz sieviešu, kurām nav bērnu. Gluži kā gadījumā ar Strēlniekiem, Auni ir diezgan patstāvīgi un pieraduši paši veidot savu dzīvi tā, kā viņiem patīk. Aunu sarežģīti piespiest kaut ko darīt, un dzīvo viņi parasti pēc principa “viens kara laukā”. Tāpēc tas, ka nav bērnu, bieži vien viņiem nav nekāda problēma. Turklāt Aunam vienmēr ir savs viedoklis, kurš bieži atšķirsies no vairākuma viedokļa. Auns strīdēsies un uzstās uz savu līdz pēdējam.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru