Tiec skaidrībā ar savām jūtām! Mīlestības horoskops no 25. līdz 31. decembrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šonedēļ savu mīļoto cilvēku vēlēsies iepriecināt un sagādāt viņam īpašu pārsteigumu. Lai arī kāda nebūtu tava izvēle, tavs partneris novērtēs tavus pūliņus! Tomēr sociālo dzīvi ar attiecībām apvienot nebūs nemaz tik viegli. Tavs uzdevums šonedēļ to būs sabalansēt, un visas domas, kas nav saistītas ar partneri, atstāt aiz guļamistabas durvīm.

VĒRSIS Šonedēļ būsi aizņemts ar citām lietām, nevis ar mīlestību, taču attiecības tomēr nevajadzētu atstāt novārtā, jo otrā pusīte var sākt uztraukties. Ja tevi kaut kas nomāc, tad saki to uzreiz, nevis noklusē! Tavs partneris novērtēs tavu atklātību un dalīšanos ar savām sajūtām. Klusēšanu ir grūti izprast. Daudzi pat nesaprot mājienus, tāpēc esi tiešs!

DVĪŅI Gatavojies patīkamām pārmaiņām! Iespējams, ka ar partneri nodosieties sapņošanai un nākotnes plānu kalšanai, tomēr centieties būt reālistiski, lai pēcāk nenāktos vilties. Labs laiks, lai dotos kādā kopīgā ceļojumā! Šis ir labs laiks, lai beidzot tiktu skaidrībā ar savām jūtām pret kādu īpašu cilvēku.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru