4 Zodiaka zīmes, kuras apveltītas ar ļoti asu mēli

Auns

Šī ietiepīgā zodiaka zīme neaizies no arēnas bez uzvaras. Auns ir viltīgs, varaskārs, ātrs un gudrs. Viņi spēj “iekarsēt” publiku un ļoti īsā laikā atrod pretinieka vājās vietas. Nežēlo nevienu: viņš ir atriebīgs un neliksies mierā, kamēr nebūs savu “ienaidnieku” pazemojis.
Dažkārt Auns izklaidējas, liekot savam sarunu biedram nosarkt, samulst, galu galā, nožēlot, ka viņš vispār ir iesaistījies sarunā ar viņu. Auniem nepiemīt nekāda ētika, viņi ir ļoti tieši un aizvaino cilvēkus riebīgi un pat nežēlīgi.

Zivis

Šīs zīmes īpatnība ir atriebība un nespēja nomierināties, kamēr pāridarītājs nav “samaksājis” (vai vismaz tā kārtīgi cietis). Zivis ļoti mīl atriebību un tas attiecas gan uz nopietnām lietām, gan uz ikdienišķiem sīkumiem. Cilvēkam, kas nejauši būs uzskrējis virsū Zivīm kādā veikalā jāatceras, ka labāk ir uz līdzenas vietas atvainoties, citādi var nākties pārdesmit minūtes stāvēt veikalā un uzklausīt apvainojumus.
Zivis savus upurus īpaši “nešķiro”: der pilnīgi visi – kā tuvinieki, tā arī tik tikko pazīstami cilvēki.

Mežāzis

Viltīga zīme ar lapsas attapību un auna ietiepību. Pēc būtības ir ļoti asa rakstura cilvēks, tāpēc nevajadzētu pārbaudīt viņā snaudošo lauvu.
Mežāžus ļoti labi raksturo vārds “indīgs”, viņi šo metodi pielieto pret savu oponentu, ātri orientējās strīda būtībā un jau pirms laika zina, kādus argumentus izmantot, lai otru cilvēku izvestu no pacietības.
Nevajadzētu iesaistīties šādās diskusijās vai domstarpībās ar Mežāzi, jo šajā vārdu duelī jūs zaudēsiet, lai arī jums var likties, ka tā nebūs. Mežāzis ir izcils improvizators!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru