4 Zodiaka zīmes, kuras pašas sev sagādā liekas problēmas

Noskaidro, kuras zodiaka zīmes pašas ir vainīgas pie savas ikdienas nedienām un vairāk par citiem pašas bojā savu dzīvi. 

AUNS

Tu bojā savu dzīvi ar negatīvismu, ļaujot sev tajā nomaldīties. Tavs pacietības mērs un ietiepība tev sagādā daudz nepatikšanu. Tu dzīvo negatīvisma pasaulē, kurā cilvēki bieži vien nevēlas atrasties. Tādā veidā tu no savas dzīves izraidi cilvēkus, kuri tur vēlētos atrasties.

VĒZIS

Tu bojā savu dzīvi, citus nostādot pirms sevis. Tu atrodies nemitīgā emociju kalniņā, tādēļ viegli apmaldies tajā, ko jūti pret citiem cilvēkiem. Dažkārt, kad tev liekas, ka esi atradis īsto cilvēku, tu viņu nostādi pārāk svarīgā lomā un mīli mazliet par daudz. Ir viegli apmaldīties mīlestībā, tomēr centies tajā nepazaudēt sevi.

SKORPIONS

Tu bojā savu dzīvi, domājot, ka neesi pelnījis mīlestību un ka labāk ir būt vienam. Ar tevi no visām zīmēm ir visgrūtāk atrast kopīgu valodu. Tavu sirdi nav viegli “iegūt”, bet, kad kāds to ir izdarījis, viņi iegūst tavu mīlestību un uzticību uz visu dzīvi. Tomēr tavs lielākais trūkums ir tas, ka tu šādā ziņā esi savtīgs, tādā veidā sāpinot cilvēkus, kurus mīli un kuri mīl tevi.

ZIVIS

Tu bojā savu dzīvi, izvēloties nepareizus cilvēkus. Tu izvēlies toksiskus cilvēkus un ieradumus – bieži vien tiecies pretī tiem cilvēkiem, kuri apdzēš tavu “uguntiņu”. Runājot par ieradumiem, tev nākas saskarties ar dažādām sāpēm, izvēloties nepareizās lietas, kuras ieviest savā dzīvē. Tu katru reizi sevi sāpini arvien vairāk un vairāk, jo domā, ka esi pelnījis sāpes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru