4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir īstas izmantotājas

3. vietā – STRĒLNIEKS

Viņa ir flirtētāja, kura izmanto svešus vīriešus savam labuma, taču no tā, ar kuru ir attiecībās, prasa tik, cik viņš ir spējīgs paveikt. Strēlniece spēj vīrieti aptīt ap pirkstu pāris minūšu laikā, un viņam pat neliksies, ka ar viņu manipulē. Viņa vīrieti ne vienmēr izmantos naudas dēļ, dažreiz vienkārši ar viņu paspēlēsies gara laika pēc.

Lasi vēl: Nežēlīgāko zodiaka zīmju skala – kurā vietā ierindojies tu?

2. vietā – SKORPIONS

Viņa nemaz neskatās uz tiem vīriešiem, kuri nav viņas vērti, tāpēc ar tādiem attiecības cenšas neveidot (ne vienmēr tas sanāk). Lai vai kā, attiecībās viņa izmantot vīrieti sāk tikai laika gaitā. Izmantos viņa spēju piedot, viņa labsirdību un dažkārt naivumu. Pārsvarā izmanto tos, ar kuriem attiecības nevēlas veidot. Kāpēc? Iespējams, ka citu vīriešu uzmanība ir labākais sava skaistuma un pievilcības apliecinājums, kuru viņa nevēlas palaist vējā.

1. vietā – LAUVA

Izmanto vīriešus, jo vienkārši var un prot. Dzīvojam taču vienreiz, kāpēc nepatestēt vīriešus sava prieka pēc? Lauvai ir nepieciešama uzmanība un dažādi savas pievilcības apliecinājumi, un kurš vēl labāk to spēj sniegt, kā vīrietis? Un, kāpēc tikai viens? Jo vairāk, jo labāk! Tas gan nenozīmē, ka viņa uzreiz metas kaislīgās dēkās ar katru no tiem, jo viņa ir diezgan izvēlīga, taču paspēlēties ar viņiem dažkārt ir varen interesanti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru