4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir ļoti ļaunas un atriebīgas

Jūs nekādā gadījumā nevēlētos nonākt šo zodiaka zīmju sieviešu melnajā sarakstē!

Un, lūk, kāpēc!

JAUNAVA

Jaunava rada daiļas, kārtīgas un neatkarīgas sievietes tēlu, tomēr šī ilūzija nesaglabājās uz ilgu. Vēlāk viņa parāda savu riebīgo dabu. Jāsaka, ka ļaunu bez iemesla nedara, bet, tai pat laikā, nav nepieciešams liels iegansts, lai viņa rīkotos nejauki. Patiesību sakot, viņas ļaunie plāni ir tik viltīgi, ka jums nebūs ne jausmas, ka pie tā vainojama tieši viņa, turklāt plāna realizēšana var tikt atlikta uz vēlāka, lai neradītu liekas aizdomas.

LAUVA

Nevajag darīt ļaunu ne Lauvai, un jo īpaši ne Lauvas mīļajiem un tuvajiem. Vistrakāk ir tad, ja tiek aizskarts nevis pašas Lauvas gods, bet gan Lauvas tuvinieka pašcieņa. Lauvas ir mīļas un jaukas tikai pret tiem, kas to patiešām ir pelnījis, turklāt vienmēr spēj pateikt kaut ko labu par viņiem. Tomēr, ja esi Lauvas melnajā sarakstā, tad zini, ka neko labu no viņas nesagaidīsi, tāpēc nemaz nepūlies viņai pielīst, jo ja reiz ir zaudēta Lauvas cieņa pret tevi, tad to atgūt ir teju neiespējami. Lieki piebilst, ka Lauva savu nepatiku pret tevi īpaši necentīsies noslēpt.

SKORPIONS

Skorpioni jau tā pēc dabas ir riebīgi, un varētu šķist, ka bez acīmredzama iemesla. Neviens nesaprot, kas darās Skorpiona galvā, bet zini, ja viņa mēģinātu realizēt savas ieceres pret sev nevēlamiem cilvēkiem, viņai nāktos sēdēt aiz restēm. Vistrakāk ir tad, ka viņa tiek pievilta vai piekrāpta – tādā gadījumā pat necenties viņai pielīst, tomēr zināmu atvainošanos un sevis pazemošanu viņa no tevis gaidīs.

DVĪŅI

Dvīņu sieviete ir spējīga uz daudzām lietām, kaut arī sākumā tā var nelikties. Šī sieviete zina citu vājās vietas, un zina, kā pa tām sāpīgi iesist – gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē.

Ja izdarīsi kaut ko sliktu Dvīņu sievietei, tad esi gatavs tam, ka tava reputācija sabruks minūšu laikā, un to atjaunot būs visai grūti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru