4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras tik viegli vīriešiem neatdodas

Uzzini, kurās zodiaka zīmēs dzimst visai nepieejamas sievietes!

Jūs nekad nedzirdēsiet, ka šajās zodiaka zīmēs dzimušās sievietes ir nepiedienīgas un “vieglas”. Ja dzirdēsiet, tad ziniet, ka šī informācija ir nepatiesa, un to, visticamāk, izplatījusi kāda skaudīga dāma vai ļoti aizvainots vīrietis, kurš saskāries ar viņu atraidījumu.

Vai arī tava zodiaka zīme ir šajā sarakstā?

SKORPIONS

Lai gan viņas kāre uz kaisli un flirtējošais acu skatiens dažiem var likt apšaubīt šīs sievietes tikumu, viņa pavisam noteikti nepieder pie tām sievietēm, kuras jūs kaut reizi dzīvē varētu nosaukt par lētam vai viegli pieejamām. Jā, viņa ar jums pasmiesies, pakoķetēs, bet ļoti iespējams, ka nākamajā tikšanās reizē par jums pat īsti neatcerēsies. Nevajag sapriecāties, ja šī sieviete jums tikai uzsmaida – velns zina, kas perinās viņas galvā, un tikai tas, ka viņa pasmaidīja, nenozīmē, ka viņa vēlas jūs iedabūt gultā… varbūt viņa vienkārši klusībā smejas par jums!

LAUVA

Sieviete Lauva ir īsta dāma, nevis lēts skuķis. Viņa neparakstīsies uz ko tādu, kas varētu bojāt viņas slavu. Katrs viņas solis ir pārdomāts, un, pat ja nav, viņa vienmēr izdomās, kā rīkoties tālāk.

Nekad nav prātīgi apvainot viņu par viņas izdarībām vai vēl ļaunāk – izplatīt nepatiesas baumas par viņu!

JAUNAVA

Jaunavas nudien ir šķīstas būtnes, to jau atklāj pats zodiaka zīmes nosaukums vien! Un tik tiešām, Jaunavas neatdosies kuram katram. Atklāti sakot, pat uz randiņu dosies tikai ar to vīrieti, kuru uzskata par sevis cienīgu. Jaunava apzinās savu vērtību, un neļaus nevienam aptraipīt viņas godu.

VĒZIS

Kaut arī Vēžu meitenes nereti ir koķetas un bezgala smaidīgas, kā arī neiebilst parunāties ar vīriešiem, uz gultu viņas pēc pirmā randiņa ar tevi kopā neies – pat neceri! Šajā zodiaka zīmē dzimst ļoti noslēgtas sievietes, kuras sev klāt pielaiž tikai liktenīgos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru